Acasă Eveniment ACT îi invită pe iubitorii de animale la o strângere de fonduri...

ACT îi invită pe iubitorii de animale la o strângere de fonduri pentru câinii şi pisicile de pe străzile Timişoarei

839
DISTRIBUIȚI

act timisoara DSCF2526Asociaţia de protecţia animalelor Animal Care Team (ACT) – Timişoara îi invită pe cetăţeni la un nou eveniment de strângere de fonduri destinate animalelor fără stăpân, sâmbătă, 6 iulie, în Timişoara, la Caffe DejaVu, din Galeria 1, la Irish Pub Shamrock, str. Florimund Mercy (Piaţa Unirii), şi la magazinul Animax, din Iulius Mall, între orele 14.00–18.00.

„Dat fiind că nu dispunem de fonduri proprii şi nici de sponsorizări, facem apel la iubitorii de animale să ne ofere ajutor în achiziţionarea de hrană pentru animale. Avem în grijă mulţi câini şi multe pisici salvate de pe străzi, dar şi cazuri urgente cu animale accidentate sau grav bolnave, iar în ultima perioadă ne-au fost semnalate tot mai multe cazuri de abandon, mai ales mame cu pui”, a spus Diana Mihai, vicepreşedinta ACT.

Pentru a facilita strângerea de donaţii de la iubitorii de animale care doresc să ajute, sâmbătă, 6 iulie, în intervalul orar 14.00–18.00, membrii şi voluntarii ACT Timişoara vor fi prezenţi în cele trei locaţii.

„Vom sta la punctele de colectare a donaţiilor şi vom împărţi flyere cu informaţii despre campanie, dar în acelaşi timp avem ocazia să interacţionăm direct cu cetăţenii, să le povestim despre activitatea asociaţiei, despre patrupedele pe care le avem în grijă, astfel încât doritorii să ştie că pot ajuta animalele străzii cumpărând mâncare din magazine şi depunând-o direct la membrii şi voluntarii ACT – Timişoara”, a subliniat Diana Mihai.

Doritorii pot face şi donaţii în bani, în urna special amenajată, suma adunată urmând a fi folosită pentru cazuri urgente, sterilizări, tratamente, vaccinarea pisicilor şi câinilor abandonaţi. Tot de la membrii şi voluntarii asociaţiei, timişorenii pot afla cum pot adopta patrupede abandonate, cazuri prezentate pe pagina Facebook a ACT – Timişoara.

„Sunt mulţi cei care iubesc animalele, dar nu pot ţine acasă, din diverse motive. Însă le pot ajuta oferindu-le hrană. Animalele au ajuns pe străzi şi se înmulţesc din cauza iresponsabilităţii unor concetăţeni. Trebuie să contrabalansăm această stare de fapt, dacă vrem ca Timişoara să poată fi numit oraş european. Ne dorim ca prin aceste iniţiative să îi sensibilizăm şi responsabilizăm pe cetăţeni în problema animalelor străzii”, a subliniat Diana Mihai.

Comentarii

comentarii