Acasă Actualitate Acțiune fulger a polițiștilor locali din Timișoara. Șoferi de camioane arși la...

Acțiune fulger a polițiștilor locali din Timișoara. Șoferi de camioane arși la buzunare

244
DISTRIBUIȚI

Acțiune fulger a polițiștilor locali din Timișoara. În doar câteva ore au fost verificați zeci de conducători de autovehicule de mare tonaj care circulau în zona străzilor Demetriade și Amurgului din Timișoara, fără a achita taxa de tranzit.

Trei conducători auto au fost sancționați cu cate 2500 lei fiecare. Tot în aceeași zonă, alți trei conducători auto care au parcat autovehiculele de mare tonaj încurcand circulația altor autovehicule au fost de asemenea sancționați, în această situație sancțiunile fiind între 1000 și 2500 lei.

Vehiculele de transport marfă cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone care tranzitează Municipiul Timişoara vor plăti o taxă de tranzit. Tranzitul reprezintă trecerea vehiculelor care transportă marfă pe teritoriul Municipiului Timişoara fără alte staţionări decât cele strict necesare pentru schimbarea direcţiei. Nu sunt în tranzit vehiculele care aduc sau preiau marfă în și din Municipiul Timişoara. Constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de 2.500 lei tranzitarea Municipiului Timişoara fără achitarea taxei.

 

 

Comentarii

comentarii