Acasă Eveniment Acțiune în forță a poliţiştilor, jandarmilor şi poliţiştilor de frontieră. Aproximativ 100...

Acțiune în forță a poliţiştilor, jandarmilor şi poliţiştilor de frontieră. Aproximativ 100 de migranţi, ridicaţi din mai multe locuri din Timişoara

396
DISTRIBUIȚI

O operaţiune pentru depistarea migranţilor a avut loc, joi, la Timişoara, la aceasta participând zeci de poliţişti de frontieră, reprezentanţi ai IPJ Timiş, jandarmi şi lucrători de la Serviciul pentru Imigrări, agenţi de la Transporturi şi reprezentanţi ai Centrului Regional de Cazare pentru Migranţi, dar şi de la Poliţia Autostrăzi. Aproximativ o sută de migranţi au fost ridicaţi din diferite locuri. 

În cadrul acţiunii, au fost verificate hoteluri, hosteluri, pensiuni şi case părăsite din Timişoara în care obsinuiesc să se adăpostească migranţii până se iveşte oportunitatea unui transport spre Europa de Vest.

Aproximativ 100 de transfugi au fost ridicaţi. Unii au fost găsiţi într-o pensiune din Timişoara, alţii pe autostrada Arad-Timişoara, alţi doi într-un camion pe un bulevard din Timişoara. De asemenea, aproximativ 50 de migranţi au fost ridicaţi de pe un teren viran de la marginea municipiului Timişoara.

Majoritatea migranţilor aveau acte de şedere în România, iar mulţi dintre ei sunt veniţi din alte judeţe la Timişoara, în aşteptarea unui transport către Europa Occidentală.

 Operaţiunea pentru depistarea migranţilor care a avut loc la Timişoara a fost cea mai amplă de după crima de la Gara de Nord, când un afgan a fost înjunghiat mortal, iar un altul rănit în urma unei răfuieli între migranţi, scrie news.ro.

Comentarii

comentarii