Acasă Eveniment Acțiunea Jupiter! Flagrant delict într-un dosar de evaziune fiscală și abandonarea deșeuri...

Acțiunea Jupiter! Flagrant delict într-un dosar de evaziune fiscală și abandonarea deșeuri pe câmp în Timiș

DISTRIBUIȚI
În cadrul acțiunii Jupiter, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Inspectoratului General al Poliției Române, la data de 31 mai, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au surprins în flagrant delict un reprezentant al unei societăți comerciale, bănuit de comiterea infracțiunilor de evaziune fiscală și abandonarea, aruncarea și/sau ascunderea deșeurilor, provenite preponderent din șantierele de construcții si demolări.
 
Astfel, un camion cu o capacitate de 15 tone condus de operatorul economic a fost surprins în flagrant delict în timp ce ar fi  descărcărcat deșeuri într-o rampă clandestină.
 
În continuare, împreună cu comisarii din cadrul Gărzii de Mediu s-a procedat la efectuarea de verificări specifice în teren, la un punct de lucru al operatorului economic și la încă o societate implicată în circuitul evazionist. 
 
În cauză a fost dispusă măsura indisponibilizării mijlocului auto folosit la comiterea infracțiunii.
 
Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale privind comiterea infractiunii de evaziune fiscală și abandonarea, aruncarea și/sau ascunderea deșeurilor.

Comentarii

comentarii