Acasă Eveniment Actorul Florin Covalciuc, condamnat la un an și două luni cu executare....

Actorul Florin Covalciuc, condamnat la un an și două luni cu executare. A fost prins de două ori la volan sub influența alcoolului

1017
DISTRIBUIȚI

Urmează zile negre pentru Florin Covalciuc, actorul Teatrului Clasic „Ioan Slavici” din Arad.

Florin Covalciuc a avut în anul 2017 o sentință de opt luni de închisoare cu suspendare după ce a fost prins conducând beat și a refuzat prelevarea mostrelor biologice. În toamna anului trecut, pe 24 septembrie (data înregistrării dosarului), a mai primit însă o nouă sentință, fiind prins din nou cu alcool la bord.

Pentru că a recidivat, Judecătoria Arad l-a condamnat – de data aceasta cu executare – la un an, două luni și 20 de zile de închisoare, pierderea dreptului de a conduce orice fel de autovehicul pe o durată de 2 ani, plus 500 lei cheltuieli de judecată. O altă sentință este pierderea dreptului de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice.

Pe 03.03.2020, Judecătoria Arad a dispus condamnarea şi executarea pedepsei, contopind pedeapsa inițială (condamnarea cu suspendare), în cea mai grea, de 1 an închisoare sporită cu 1/3 din cealaltă pedeapsă respectiv cu 2 luni și 20 zile închisoare, urmând ca inculpatul să execute în final pedeapsa rezultantă de 1 an, 2 luni și 20 de zile la închisoare.

Florin Covalciuc a făcut apel la Curtea de Apel Timișoara pe 17 martie 2020. Pe 15 iunie 2020 apelul a fost declarat nefondat și sentința definitivă.

Sursa: specialarad.ro

Comentarii

comentarii