Acasă Actualitate Actrița Trupei Marionete, Loredana Alexandrescu, s-a stins din viață

Actrița Trupei Marionete, Loredana Alexandrescu, s-a stins din viață

360
DISTRIBUIȚI

A adus zâmbete pe fețele multor copii arădeni, chiar dacă cei mici priveau doar păpușile pe care le mânuia pe scenă. Actrița Loredana Alexandrescu s-a stins din viață ieri, 15 martie 2021. Colegii de la Trupa Marionete și Teatrul Clasic „Ioan Slavici” și-au luat rămas bun.

„S-a lăsat azi, definitiv, cortina peste viața unui om bun, generos, cu suflet cald și plin de compasiune. A unui om care a iubit teatrul și copiii. A iubit lumea așa cum e ea: cu bune și rele. Rămas bun, Loredana Alexandrescu! Nu te vom uita niciodată! La fel cum nu vom uita zecile de povești cărora le-ai dat viață în aproape trei decenii de teatru. Drum lin, colegă dragă!”, transmite Echipa Trupei Marionete.

Loredana Alexandrescu s-a născut în 16 februarie 1968, la Reșița și a urmat cursurile Secției de Artă teatrală și cinematografică a Universității Ecologice din București. Și-a început cariera artistică la Teatrul „Ion Vasilescu” din Giurgiu și a activat, mai apoi, la Teatrul „Toma Caragiu” din Ploiești și la Teatrul de Stat din Reșița. Din 1998, numele ei este legat de scena arădeană. Trupa Marionete a fost locul în care întruchipat zeci de roluri în spectacole precum „Croitoraşul cel viteaz”, „Spărgătorul de nuci”, „Fetița cu chibrituri” „D-l Goe şi Vizita” sau „Greuceanu”.

Sursa: specialarad.ro

Comentarii

comentarii