Acasă Administraţie Acum e totul perfect. Robu a recalculat, cu propria formulă, arborii tăiați...

Acum e totul perfect. Robu a recalculat, cu propria formulă, arborii tăiați și plantați în Timișoara

1512
DISTRIBUIȚI

A făcut ce a făcut, a calculat şi a recalculat, a analizat şi a stabilit alte criterii de cuantificare pentru copacii tăiaţi şi acum iese: Primăria a plantat mai mult decât a tăiat la capitolul pomi. Statistica Direcţiei de Mediu a municipalităţi a fost „reparată” şi acum iese corect şi primarul a demonstrat că a plantat mai multz decât a tăiat.

De fapt, conform calculelor sale, el a plantat 17 pomi noi în locul fiecărui pom tăiat. De la „reparare” s-a descoperit că doar 864 de copaci au căzut sub acţiunea drujbei de dezvoltare a oraşului. În total, pentru că s-a cerut de cetăţeni şi de către Direcţia de Mediu s-au tăiat 14.853 de copaci. De plantat, s-au plantat 14.606. Şi, ca să iasă bine, Robu a prezentat şi calculele efectuate pentru demonstra că s-a plantat mai mult.

„Avem 14.606 (n.r copaci nou plantaţi), împărțit la 864 (n.r copaci tăiaţi) este 17. Deci în locul fiecărui copac tăiat pentru modernizarea orașului am plantat alți 17. Dar au fost, de fapt, mult mai mulți, 25-30”, arată calculele dificile realizate de primar.

Deci, în concepţia sa, doar cei 864 de copaci au fost tăiaţi, doar aceia se iau în seamă, nu şi restul. El a insistat că sunt cetăţeni care acuză primarul şi primăria că taie copacii, când ei, de fapt, nu ar fi plantat un pom în viaţa lor, nu aşa cum a făcut el, care a dat cu sapa şi a pus în pământ pomi, atât în Pădurea Bistra, cât şi în perdeaua forestieră a oraşului. Extrem de cunoscute au devenit imaginile cu primarul Robu atunci când, în costum şi cu pantofi de domn, planta pomişori.

Cei care atacă progresul au fost numiţi gică contra, iar situaţia autostrăzii A1, unde ar fi fost lilieci care nu existau.

Numai noi nu suntem în stare să dăm în folosință o autostradă pentru că cineva a văzut niște lilieci care, de fapt, nici nu există. Lilieci cu trei coarne. Noi stăm umili! În fața omului e cioara, e legea ciorii. Ce se întâmpla? Ne dădea afară din Uniunea Europeană?”, a spus Robu.

Comentarii

comentarii