Acasă Actualitate Acum știm cum arată posterul Cupei Mondiale din Qatar

Acum știm cum arată posterul Cupei Mondiale din Qatar

DISTRIBUIȚI

Cupa Mondială din 2022 este din ce în ce mai aproape. Fanii fotbalului sunt cu sufletul la gură în așteptarea acestui eveniment spectaculos. Cu doar câteva luni înainte de a începe competiția FIFA a făcut publică imaginea mascotei Campionatului Mondial din Qatar.

În timpul transmisiunii tragerii la sorți a grupelor de la acest Campionat Mondial a fost prezentat un clip în care apărea marcota oficială de la acestă competiție. Este vorba despre La’eeb un tip de mascotă inedită pentru Campionatele Mondiale de fotbal.

Fanii fotbalului care așteaptă cu nerăbdare începerea acestei competiții și pentru a plasa pariuri casele de pariuri Getsbet și Fortuna vor oferi bonusuri speciale pentru acest eveniment. Pentru a vedea toate facilitățile și ofertele pe care le pun la dispoziția clienților aceste case de pariuri puteți citit o recenzie realizată de experți în domeniu, pe care o puteți găsi pentru Getsbet pe acest link – https://sportlocal.ro/case-pariuri/getsbet și pentru Fortuna pe acest link – https://sportlocal.ro/case-pariuri/fortuna.

Ce semnifică mascota La’eeb

Din punctul de vedere al etimologiei cuvântul La’eeb provine din limba arabă și are însemnătatea de jucător super-talentat. Organizatorii nu au dat foarte multe detalii despre însemnătatea acestei mascotă, lăsând libertate oamenilor să o interpreteze cum doresc.

Ceea ce vrea să exprime mascota La’eeb este spiritul tânăr și libertatea împărțind bucurie și încredere pentru toate persoanele care o întâlnesc. Pe lângă aceste lucruri mascota vrea să inspire fanii de toate generațiile să fie mai buni uni cu alții.

După părerea fanilor din toată lumea mascota La’eeb este una dintre cele mai reușite mascote care au fost create pentru Cupele Mondiale. Creativitatea cu care a fost creată este la alt nivel și legătura dintre valorile pe care le exprimă această competiție și mascota oficială nu au niciodată mai întrepătrunse.

Mingea oficială de la Cupa Mondială 2022

Acum știm și mingea oficială cu care se va juca la Campionatul Mondial din Qatar, iar numele acesteia este Al Rihla și este construită de firma Adidas. În limba arabă, de unde își are originea acest cuvânt însemnătatea lui este călătorie. Principala caracteristică a acestei mingi este că are cea mai mare viteză prin aer dintre toate mingile care au fost folosite la edițiile precedente. Pe lângă acest aspect mingea se mai remarcă și prin acuratețea loviturilor cu ea, dar și prin capacitatea de a-și păstra forma indiferent de incidentele din meci.

Jucători apreciază acestă minge deoarece datorită pielei poliuretanice folosite în construcție asigură o precizie impecabilă a loviturilor atât de la distanță mare cât și din apropiere. 

Un alt aspect care trebuie remarcat la această minge este că este prima minge din istoria Campionatului Mondial care este construită numai din vopseluri și cleiuri care au la bază apa. Această minge va călători pentru a promova acestă ediție a Cupei Mondiale în orașe precum New York, Dubai, Ciudad de Mexico şi Tokyo.

Comentarii

comentarii