Acasă Politica Acuzaţii respinse de Robu: ”Partidul cu corturile ridicate manipulează tinerii”

Acuzaţii respinse de Robu: ”Partidul cu corturile ridicate manipulează tinerii”

1393
DISTRIBUIȚI

Actualul primar al Timişoarei refuză acuzaţiile cum că ar sabota acţiunile electorale al USR PLUS, organizaţie care a fost pusă să îşi dea jos corturile electorale din zona centrală. El spune că autorizarea era până pe data de 18 august şi că autorizarea era doar pentru semnăturile necesare pentru listele la alegerile locale.

„Nu e norma să fie ridicate corturile? Nu are nimeni treaba nimănui, sunt reguli de bun simţ, au fost puse pentru strângerea de semnături, aşa s-au depus solicitările la primărie. Nu vrem să amendăm pe nimeni, dar să se victimizeze aşa…, unii au tupeu fără margini. Îmi pare rău să spun asta. Eu chiar îi stimez pe cetăţenii care au diverse opţiuni, altele decât mine aspiraţii de mai bine. Fiecare gândeşte cu mintea şi sufletul lui. Aceşti oameni sunt amăgiţi, minţiţi cu neruşinare, şi manipulaţi. Văd tinerii cum sunt păcăliţi, cu câtă abilitate”, a declarat Nicolae Robu.

De asemenea, el a mai vorbit de un alt partid, căruia din nou nu i-a precizat numele pentru a nu-i face reclamă, şi care ar fi distrus iarba „britanică” pe care oamenii primăriei au plantat-o cu trudă prin centrul oraşului. Pe acest gazon ar fi fost montate astfel de mijloace electorale.

De asemenea, el a refuzat să ofere o opinie coerentă referitor la anunţul lui Dominic Fritzm care a semnat pe listele de susinere a candidaturii alesului PNL în lupta pentru postul de primar.

Comentarii

comentarii