Acasă Eveniment Adelina și Laura, au zburat cu BMW-ul în apele lacului Ghioroc. Au...

Adelina și Laura, au zburat cu BMW-ul în apele lacului Ghioroc. Au fost resuscitate zeci de minute, dar au decedat la spital

3989
DISTRIBUIȚI

Duminică seara, un BMW seria 3, condus de o tânără, a zburat în apele lacului de la Ghioroc.

În autoturism se aflau patru persoane, doi băieţi şi două fete. Tinerii au reuşit să iasă din autoturism, dar fetele au rămas captive. „Inspectoratul pentru Situaţii de urgenţă a trimis un echipaj de descarcerare grea, două echipaje SMURD şi un echipaj de scafandri”, a declarat maior George Pleşca, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad.

Fetele au vârstele de 24, respectiv 26 de ani. Acestea au căzut într-o râpă adâncă, și ulterior în ape, vizavi de plajă.

Pompierii au reușit să scoată și cele două tinere din mașină, iar după manevre de resuscitare de zeci de minute, medicii au decis să le transporte spre spital și să continue manevrele în mers. Una dintre ele se numește Adelina S. (are un apartament în Timișoara și se pare că ea se afla la volan), cealaltă -Laura B. Ele au stat în apă cel puţin 25 de minute, iar şansele de a fi readuse la viaţă sunt minime.

UPDATE 1:

Cele două fete care au căzut cu un BMW în lacul de la Ghioroc au murit în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. Ele au fost scoase de scafandri după o jumătate de oră din apă, au fost transportate la spital, dar şansele de supravieţuire au fost minime. La ora 23,55 medicii au declarat decesul.

Comentarii

comentarii