Acasă alegeri locale 2012 Adi Orza, dublura lui Ciuhandu, şi-a depus candidatura la Primăria Timişoara

Adi Orza, dublura lui Ciuhandu, şi-a depus candidatura la Primăria Timişoara

DISTRIBUIȚI

Viceprimarul ţărănist Adrian Orza şi-a depus candidatura pentru funcţia de primar al Timişoarei. Preşedintele PNŢCD Timişoara va candida din partea Uniunii pentru Timiş (PNŢCD+FDGR). Orza a venit luni la Biroul Electoral Municipal, însoţit de primarul Gheorghe Ciuhandu şi mai mulţi consilieri. Orza a devenit candidatul uniunii la Primăria Timişoara după ce Gheorghe Ciuhandu a decis să se retragă din cursă fără luptă. Timp de 16 ani, Ciuhandu a fost primarul Timişoarei. Nu a avut niciodată emoţii la alegeri.

Acum, mizează totul pe o singură carte şi le recomandă timişorenilor mâna sa dreaptă din ultimii ani, Adrian Orza.

Orza: „Câştig primăria pentru că reprezint cel mai bine schimbarea de generaţie”

Adrian Orza este încrezător şi speră ca PNŢCD să ducă mai departe miracolul Ciuhandu, în urma căruia ţărăniştii au condus 16 ani Primăria Timişoara. „Îmi depun candidatura pentru funcţia de primar cu încrederea în şansele mele, încredere care îmi este întărită şi de sondajele de opinie pe care le-am realizat. Am convingerea că voi câştiga funcţia de primar al municipiului Timişoara, deoarece reprezint cel mai bine schimbarea de generaţie pe care şi-a dorit-o domnul primar Gheorghe Ciuhandu şi, în acelaşi timp, sunt cel mai în măsură să continui proiectele iniţiate în ultimii 16 ani şi care au oferit baza solidă de dezvoltare a Timişoarei de astăzi şi de mâine. Sunt cel mai tânăr dintre candidaţi, dar am cea mai mare experienţă în administraţie, iar timişorenii ştiu acest lucru, a spus Orza.

Ciuhandu – sprijin necondiţionat

Ciuhandu spune că Orza este candidatul paradox – „alternativa cea mai potrivită, atât pentru schimbare, cât şi pentru continuitate”.  „Schimbul de generaţii ar trebui să fie o prioritate, mai ales în politică. Din păcate, toate marile formaţiuni politice vin tot cu oameni din generaţia veche. Cei din generaţia mea, indiferent de partidul pe care îl reprezintă, trebuie să lase loc unei generaţii mai tinere. De aceea, cu tot respectul şi cu toată încrederea pe care vi le port, îl propun pe domnul Adrian Orza pentru funcţia de Primar al Municipiului Timişoara. Adrian Orza este omul care mi-a fost alături şi pe care m-am bazat în ultimii 12 ani, atât în calitatea sa de viceprimar, cât şi în cea de preşedinte al organizaţiei PNŢCD Timişoara. Spiritul inovator, experienţa în administraţie, pasiunea şi respectul pentru oameni şi nevoile lor fac din el alternativa cea mai potrivită, atât pentru schimbare, cât şi pentru continuitate”, a spus Ciuhandu.

 

Comentarii

comentarii