Acasă Administraţie Administrația Canalului Navigabil Bega face angajări

Administrația Canalului Navigabil Bega face angajări

DISTRIBUIȚI

Administrația Canalului Navigabil Bega – Regia Autonomă Timiș (ANCB) își mărește echipa și face angajări toamna aceasta. Un număr de 17 posturi sunt scoase la concurs în această perioadă.

Astfel, ACNB Timiș scoate la concurs posturile de manager navigație, respectiv acela de asistent manager. Sunt vacante și posturile de economist (control financiar / gestiune), inginer proiectant, consilier juridic, IT-st, expert achiziții publice, specialist în domeniul calității / control.

Regia mai angajează un agent de curățenie, șase muncitori și un șef de formație, precum și un șofer / conducător ambarcațiune. Menționăm că angajarea este pe perioadă determinată cu posibilitate de prelungire.

În acest context, toate persoanele interesate sunt invitate să acceseze site-ul Regiei, www.acnb.ro, secțiunea Cariere. Aici vor găsi toate detaliile despre posturile vacante, condiții, program de examinare, precum și informații legate de salarizare. Ne găsiți și la punctul de lucru din Timișoara, b-dul Tudor Vladimirescu nr.19A.

Comentarii

comentarii