Acasă Actualitate Administrația Fritz a plătit 500.000 de lei, unei singure publicații locale, pentru...

Administrația Fritz a plătit 500.000 de lei, unei singure publicații locale, pentru a publica felicitări de sărbători și mesajul primarului

DISTRIBUIȚI

Se apropie sfârșitul anului, iar prin conturile societăților din subordinea Primăriei Timișoara bate vântul. La STPT și Colterm pierderile se numără în zeci de milioane de lei. Cu toate acestea, cum imaginea bună costă bani, prin aceste societăți au fost plătite sume impresionante pentru ca administrația Fritz să aibă parte de articole pozitive într-o anumită parte a presei locale.

Adrian Lulciuc, consilier local PNL, a semnalat această problemă, în cadrul ședinței Consiliului Local Timișoara.

”Cumulat regiile din subordinea Primăriei Timișoara au cheltuit aproape jumătate de milion de lei numai pentru o singură publicație în scopul promovării, pentru publicarea felicitărilor de sărbători, dar și cu mesajul primarului de Paște. Poate ar trebui ca pe viitor să fim mult-mult mai atenți la cheltuielile acestor regii pentru că este absurd să bagi aproape 500.000 de lei în felicitări de sărbători și apoi să te trezești că nu mai sunt bani…!”, a atras atenția consilierul local liberal.

Interpelarea a fost adresată primarului Fritz și celor doi viceprimari. Singurul care, având conștiința curată, i-a răspuns consilierului a fost viceprimarul PNL Cosmin Tabără, care era președintele de ședință. Tabără a spus că numele său nu apare în Monitor, ziarul Primăriei Timișoara, că nu face felicitări pe banii primăriei, vine la serviciu cu mașina personală, alimentată cu motorină cumpărată cu bani proprii.

“Nu folosesc un leu din banii Primăriei Timișoara. Vorbesc în numele meu, iar felicitările le fac din propriul salariu. Cum ar trebui să procedam cu toții. Atunci când facem în nume personal să facem din banii proprii, dar dacă se face în numele instituției atunci ar trebui din fondurile instituției. Ceilalți nu știu. Fiecare răspunde pentru ce face…!”, a fost răspunsul viceprimarului Cosmin Tabără.

Comentarii

comentarii