Acasă Actualitate Administrația Fritz, o nouă probă a ateismului ”progresist”

Administrația Fritz, o nouă probă a ateismului ”progresist”

DISTRIBUIȚI

Proiectul “Regenerare urbană – Zona Piața Mocioni”, privind amenajarea și modernizarea bulevardului 16 Decembrie 1989, a Pieței Mocioni (Zona Kutl, pentru vechii bănățeni) și a Pieței Sf. Maria, aduce, din nou, în atenția opiniei publice timișorene, o nouă temă de revoltă, dar și de dezbatere.

Fosta Catedrală a Timișoarei, biserica din Kutl (comuniștii au botezat-o ”Sinaia”) este reprezentată în proiectul ”modern”, pe calculator, ”inteligent” ca și cei care l-au comandat, fără cruci. Precum Catedrala Mitropolitană, în pictura dedicată anului Capitalei Culturale Europene, în urmă cu doi ani.

Presiunea ateilor în viețile comunităților este în creștere. Bisericile: Ortodoxă, Catolică, Greco – Catolică, Protestantă, Neo – Protestante, toate au lideri. Liderii aceștia nu au voci? Se tem de neomarxiști? Am scăpat de comuniști. Nu ne (mai ) duc în închisori și la munci grele, nici în Bărăgan, nici în gulaguri. Acum, închisorile sunt ideatice, presiunea este creată de mesaje anticreștine, de așa – ziși lideri diabolici, unii, cu fețe umane, păcălind lumea, mai ales lumea mai puțin cunoscătoare a adevărurilor biblice, lumea ce se încrede în ”influensări” (ce invenții penibile, câți inculți generează subculturalitate), iar vocile bune sunt tot mai stinse…

Timișoara, orașul atâtor confesiuni aflate în armonie, în respect, reacționează prin liderii de opinie ai vremii. Revolta este pe măsură.

Cum își permite administrația locală să facă, din nou, aceeași gafă?

Cum poate primarul Dominic Fritz, cel care spunea în campania electorală că este credincios și că are duhovnic, să promoveze un alt proiect ateist?

Marx, Engels, ”mamele și tații” comunismului și ai ateismului ”științific” au murit, dar puii lor s-au înmulțit exponențial. Se numesc, după vorbă, după port, vorba lui Eminescu, promotorii neomarxismului și ai progresismului. Ce adică? Ateism, scoaterea lui Dumnezeu din familie, din școli, din societate, promovarea bisericilor fără cruci, iar mamele și tații creați de Dumnezeu să dispară. Au ei alții pentru noi! Nu vom accepta.

Puneți crucile înapoi, chiar și numai în proiectul ”pe calculator”!

Comentarii

comentarii