Acasă Administraţie Administrația județeană caută firmă care să facă proiectul tehnic pentru pista de...

Administrația județeană caută firmă care să facă proiectul tehnic pentru pista de biciclete dintre Timișoara și Dumbrăvița

DISTRIBUIȚI

Viitoarea pistă de biciclete dintre Dumbrăvița și Giarmata, construită de Consiliul Județean, va avea lungimea de trei kilometri, va fi lată de trei metri și va avea două benzi de un metru lățime fiecare. Administrația județeană demarează procedura de găsire a firmei care va face proiectul tehnic și studiul de fezabilitate.

Administrația județeană continuă demersurile pentru a pune în practică propunerea venită din partea cetățenilor, prin bugetul participativ de anul trecut, de amenajare a unei piste de biciclete care va urma un traseu la liziera Pădurii Verzi, care să facă legătura, pe o rută separată față de DJ 691, între Timișoara, Dumbrăvița și Giarmata, inclusiv zona industrială.

Astfel, a fost demarată licitația pentru întocmirea Studiului de Fezabilitate și a Proiectului Tehnic, procedurile fiind în prezent în etapa de evaluare a ofertelor.

Valoarea estimată a contractului este de 50.000 lei, fără TVA.

Pista va avea puțin peste 3 kilometri lungime, 3 metri lățime, câte 1 metru pe fiecare sens de circulație, cu zonă mediană de separare și acostamente.

7.500 de oameni, locuitori ai Dumbrăviței, dar și ai Timișoarei și localității Giarmata vor putea folosi această pistă de biciclete.

 

Comentarii

comentarii