Acasă Administraţie Administrațiile din Timiș primesc pe final de an sumele din cotele defalcate...

Administrațiile din Timiș primesc pe final de an sumele din cotele defalcate din impozitul pe venit. Sumele, destul de mici

DISTRIBUIȚI

Un plen convocat ”de îndată” la Consiliul Județean Timiș a aprobat vineri sumele cuvenite administrațiilor locale din cotele defalcate din impozitul pe venit prevăzut în Legea Bugetului. În total 1,74 milioane de lei au fost împărțiți, majoritatea administrațiilor au primit câte 17.000 de lei, dar fericite au fost două primării USR mici, care au primit și sumele alocate pentru alte două primării USR, mari.

Suma de 6% este prevăzută în Legea bugetului de stat. Ca urmare a … donației primăriilor Timișoara și Dumbrăvița, Foeni primește astfel 51.000 lei, iar Cenad 20.000 lei.

„La începutul anului s-a dat aproximativ 27 de milioane din cei 6% din impozit. Sumele sunt foarte mici pentru că e o ajustare de buget, pentru că această colectare a fost un pic mai mare decât s-a prognozat inițial. Foeni și Cenad au sume mai mari decât celelalte primării. Fiind o sumă mică pentru primăriile din Timișoara și Dumbrăvița, au spus că renunță în favoarea celor două primării. Discutăm de patru primării USR. ”, a declarat Cristian Moș, vicepreședintele CJ Timiș.

Pentru unele unități administrative aceste sume mici sunt adevărate cadouri de final de an.

Comentarii

comentarii