Acasă Eveniment Adolescent de 15 ani amendat pentru că a condus o trotinetă electrică...

Adolescent de 15 ani amendat pentru că a condus o trotinetă electrică băut și fără echipament de protecție

547
DISTRIBUIȚI

Un adolescent în vârstă de 15 ani care s-a accidentat cu trotineta electrică, pe o stradă din municipiul Arad, a fost amendat de polițiștii chemați la fața locului de câțiva martori, după ce au constatat că adolescentul era băut. În plus de asta, oamenii legii au constatat că băiatul nu a purtat echipament de protecție în momentul în care s-a deplasat cu trotineta.

Accidentul a avut loc pe o arteră intens circulată a oraşului. Din primele informații, băiatul a pierdut controlul trotinetei şi s-a răsturnat pe asfalt, suferind răni, care au necesitat îngrijirea la spital. Din fericire, acesta nu a necesitat internarea.

„La faţa locului a fost găsit un minor de 15 ani, din Arad, care, fiind sub influenţa alcoolului, în timp ce se deplasa cu o trotinetă electrică, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, s-a dezechilibrat şi a căzut, lovindu-se de carosabil. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,64 mg./l. alcool pur în aerul expirat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Claudia Iuga.

El a fost amendat de poliţişti cu suma de 580 de lei pentru conducerea unei trotinete fără cască de protecţie şi sub influenţa alcoolului.

Comentarii

comentarii