Acasă Eveniment Adolescentă recuperată de pompieri dintr-un apartament. Tânăra a ameninţat că se aruncă...

Adolescentă recuperată de pompieri dintr-un apartament. Tânăra a ameninţat că se aruncă de la etaj pentru că este sechestrată

1063
DISTRIBUIȚI

O adolescentă din Oradea a fost recuperată de pompieri, vineri seară, dintr-un apartament în care susţinea că este sechestrată, la un moment dat ea ameninţând chiar că se va arunca de la etaj. Tânără a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la spital, urmând a se stabili dacă este intoxicată cu alcool sau alte substanţe şi dacă a fost abuzată sexual, aşa cum a susţinut.

Potrivit publicaţiei locale ebihoreanul.ro, echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bihor au intervenit, vineri seară, pe strada Xenopol din Oradea, unde o tânără aflată în balconul unui apartamentul de la etajul al treilea striga că este sechestrată.

Fata, în vârstă de 16 ani, a sunat la 112 pentru a anunţa că este sechestrată în apartament, însă ulterior, tânăra a ameninţat că se aruncă din balcon, iar pompierii au urcat cu o scară mobilă şi au recuperat-o.

Ea a fost predată unui echipaj de la Serviciul de Ambulanţă, iar medicii au spus că este posibil să fie intoxicată cu alcool sau substanţe halucinogene, urmând să îi facă analize pentru a stabili despre ce este vorba. “Acuză tot felul de lucruri, că ar fi fost intoxicată cu droguri, că ar fi băut mult alcool, că ar fi fost chiar abuzată sexual. O să facem cercetări să vedem exact despre ce este vorba”, a declarat dr. Emil Boţcău de la Serviciul de Ambulanţă Bihor, citat de ebihoreanul.ro.

Tânăra a fost transportată la spital, ulterior urmând să fie audiată de poliţişti, care vor face cercetări în acest caz.

Conform publicaţiei citate, în apartamentul respectiv nu se mai afla nimeni.

Comentarii

comentarii