Acasă Eveniment ADP a blocat conturile consilierului local Ciprian Jichici

ADP a blocat conturile consilierului local Ciprian Jichici

219
DISTRIBUIȚI

O firmă administrată de alesul local Ciprian Jichici are conturile blocate de câteva zile. Motivul pare a fi unul de răzbunare din partea reprezentanţilor Administrarea Domeniului Public Timişoara, care în urmă cu doi ani au câştigat un proces cu Jichici, iar acum, pentru o datorie de 480 lei, au fost blocate conturile acestei firme. Consilierul local spune că acest lucru s-a întâmplat imediat după ce acesta a început să pună întrebări despre sistemul de parcare din oraş. "Vreau să cred că este doar o coincidenţă: exact când am început să iau poziţie faţă de ilegalităţile celor de la ADP, m-am trezit cu conturile firmei blocate, fără ca în prealabil să fiu somat să plătesc 480 lei, sumă de bani rezultată în urma unui proces pe care l-am pierdut în instanţă", spune Jichici.
Ciprian Jichici: "ADP îi sfidează pe toţi consilierii locali"
Acuzele lui Ciprian Jichici nu se opresc aici. Alesul local îi acuză pe mai-marii Administrării Domeniului Public şi spune că aceştia au montat semne Telpark în zone care nu au fost aprobate de aleşii locali. " Este incredibil ce se întâmplă. Noi, aleşii locali, am început să fim simpli executanţi în acest consiliu local. În plenul consiliului local de săptămâna viitoare există un proiect de extindere a sistemului Telpark pe mai multe străzi din Timişoara. Culmea este că cei de la ADP au montat indicatoare  Telpark înainte ca noi să aprobăm acest lucru. Este aberant ceea ce se întâmplă şi cred că ADP îi sfidează pe toţi consilierii locali" , spune Ciprian Jichici. Liviu Barbu, directorul ADP Timişoara, nu a putut fi contactat pentru a răspunde acuzelor care i se aduc. Însă, în urmă cu o săptămână, acesta declara, referitor la extinderea sistemului Telpark, că acesta nu aduce profit Administraţiei Domeniului Public. "Domnul Jichici poate să spună ce vrea, noi ştim bine ce avem de făcut. Dacă acest domn nu ştie că riveranii nu plătesc abonamente Telpark, atunci îi spun eu: aceşti oameni nu vor plăti nici un ban pentru că vor parca în faţa blocului. Ne acuză că nu sunt locuri de parcare, păi, noi vrem să facem astfel de locuri, dar nu obţinem avize de la Direcţia de Mediu din cadrul Primăriei Timişoara" , declara Liviu Barbu, în urmă cu o săptămână.
PD-L şi PNL nu votează extinderea sistemului Telpark
Constantin Ştefan Sandu, unul dintre consilierii locali PD-L, a susţinut joi, 25 noiembrie, o conferinţă de presă în care anunţa că nu va vota această extindere a sistemului de parcare Telpark în Timişoara. "Sunt conştient că trebuie să existe un sistem de parcare şi în Timişoara, cum există în toate oraşele civilizate, dar asta nu înseamnă că sistemul pe care îl avem în acest moment este unul bun. Nu sunt de acord cu această extindere şi nu voi vota extinderea sistemului Telpark în zonele de blocuri", spune Constantin Ştefan Sandu.
 

Comentarii

comentarii