Acasă Stiri pe scurt ADR Vest organizează un seminar de prezentare adresat beneficiarilor de finanţare prin...

ADR Vest organizează un seminar de prezentare adresat beneficiarilor de finanţare prin POR 2007 – 2013

427
DISTRIBUIȚI

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest (ADR Vest) sprijină beneficiarii de finanţare prin Programul Operaţional Regional 2007 – 2013 în demersul acestora de implementare a proiectelor contractate. Astfel, la iniţiativa ADR Vest, Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii va susţine un seminar de prezentare adresat beneficiarilor POR 2007 – 2013 în data de 17 martie 2010, în sala de consiliu a ADR Vest, începând cu ora 12:00.  
În cadrul acestui seminar se va prezenta posibilitatea de accesare a garanţiilor disponibile pentru întreprinderi mici şi mijlocii şi unităţile administrativ-teritoriale sau instituţiile de învăţământ superior de stat care implementează proiecte finanţate din instrumentele structurale ale Uniunii Europene.  
Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii acordă garanţii pentru creditele acordate de băncile comerciale în limita a maxim 80% din valoarea creditului, suma maximă admisă a fi garantată fiind de 2,5 milioane euro. 
 

Comentarii

comentarii