Acasă Politica Adrian Fărcăgean este candidatul PDL la Primăria Lugoj

Adrian Fărcăgean este candidatul PDL la Primăria Lugoj

526
DISTRIBUIȚI

„Echipa care susţine această candidatură este rezultatul unui parteneriat între PDL şi societatea civilă, un parteneriat pentru Lugoj”, a declarat Constantin Ostaficiuc, preşedintele PDL Timiş

Democrat-liberalii şi-au desemnat candidatul pentru funcţia de primar al municipiului Lugoj, după mai multe ezitări, discuţii şi negocieri. Marţi, preşedintele PDL Timiş, Constantin Ostaficiuc, a fost prezent la sediul PDL Lugoj pentru a-l prezenta oficial pe candidatul democrat-liberalilor la fotoliul de primar al celui de-al doilea municipiu al judeţului Timiş. Acesta este Adrian Fărcăgean, un tânăr director de bancă.

„Echipa care susţine această candidatură este rezultatul unui parteneriat între PDL şi societatea civilă, un parteneriat pentru Lugoj, în care se îmbină tinereţea candidatului nostru cu experienţa membrilor de partid şi, bineînţeles, a lui Marius Martinescu, atâţia ani primar al acestui municipiului”, a declarat Constantin Ostaficiuc, menţionând că „forţa lui Adrian Fărcăgean constă în tinereţea lui şi în faptul că provine din zona bancară, care ştie ce înseamnă banul şi sunt convins că va şti cum să folosească şi banul public”.

Liderul PDL Timiş a mai declarat că are încredere în Adrian Fărcăgean, care este susţinut de o echipă puternică, dar şi că democrat-liberalii doresc să câştige alegerile în Lugoj şi în judeţul Timiş.
„Dorim să câştigăm alegerile în Lugoj şi judeţul Timiş. Adi Fărcăgean intră în această luptă care nu va fi uşoară, ţinând cont de contextul politic general, dar în judeţul nostru lucrurile nu stau chiar aşa, pentru că în Timiş am realizat în ultimii ani cât nu au realizat toate guvernele la un loc pentru judeţ”, a mai spus Ostaficiuc.

„Sută la sută vom câştiga!”

„Mulţumesc pentru încrederea acordată şi vreau să vă asigur că am intrat în această competiţie cu toate cunoştinţele şi resursele mele.

Aş vrea să fie o competiţie frumoasă, una de care Lugojul nu a mai avut parte până acum. Iar după aceea aş vrea ca mandatul pe care desigur că îl voi câştiga să fie un mandat care să completeze realizările pe care le-aţi avut, ca partid şi ca persoane, care doresc să fie mult mai mari. Spun acest lucru pentru că forţa şi tinereţea pe care le am sunt atuuri care duc la acest deziderat.

Intrăm în această competiţie ca o echipă unitară, care nu va avea goluri. Desigur că vor apărea şi probleme care mă pot depăşi, dar alături de mine este o echipă competentă, puternică, cu experienţă, pe care mă voi putea sprijini permanent, la fel cum şi ea o poate face cu mine. Sută la sută vom câştiga.

Ţinta noastră este să câştigăm, iar obiectivul minim este păstrarea numărului actual de consilieri şi mărirea lui cu minim doi”, a declarat candidatul PDL la Primăria Lugoj. Adrian Fărcăgean are 42 de ani şi este membru PDL „de foarte curând”. A mai candidat pentru funcţia de primar al municipiului Lugoj şi la alegerile din 2008, din partea Partidului România Mare, obţinând 1.412 voturi (9,08%).

Imediat după alegeri a demisionat din PRM, renunţând la locul de consilier municipal pe care l-a obţinut, iar ulterior a înfiinţat, la Lugoj, organizaţia locală a Uniunii Naţionale pentru Progresul României, pe care a condus-o până  de curând.

Comentarii

comentarii