Acasă Politica Adrian Pau a tras concluzii: tânărul politician Marian Cucşa şi-a stricat cariera...

Adrian Pau a tras concluzii: tânărul politician Marian Cucşa şi-a stricat cariera politică

911
DISTRIBUIȚI

Decizia lui Marian Cucşa de a trece de partea pro PSD a ALDE i-a stricat semnificativ cariera politică lui Marian Cucşa, spune colegul său de parlament, Adrian Pau, reprezentantul Pro România, partid cu care ALDE ar trebui să fie acum aliat, după ce a ieşit de la guvernare. Pau spune şi despre această alianţă că în plan local „operaţia a reuşit, pacientul e mort”.

„Ce m-a frapat pe mine este că un politician tânăr, până la urmă el a fost nominalizat ca și potențial ministru, nu a fost numit, pentru o nominalizare în funcția de ministru și pentru o zi în care ai apărut la televizor și ai fost pe știrile naționale, ți-ai stricat o întreagă carieră politică și un viitor politic. Nu știu dacă-l avea sau nu Marian Cucșa… Aș face apel la ceilalți membri ALDE care sunt cu picioarele pe pământ și care ar trebui să evalueze foarte bine. Sondajele ne dau șanse de a intra în turul doi cu Mircea Diaconu”, a declarat Pau.

Conform acestuia, Călin Popescu Tăriceanu l-a susţinut pe tânărul politician, iar acesta l-ar fi dezamăgit: „ Era o persoană tânără care putea să aibă viitor. Avea tot ce îi trebuia, ajunsese vicelider de grup. Să dea Dumnezeu să fie alegerea bună, nu vreau să o critic, dar în momentul de față, când ești cu un partid cu care te afli într-o zonă de plutire, să te duci la un partid care se află pe pantă în jos, scade în sondaj, în preferințele electoratului, mi se pare cel puțin lipsit de orice simț politic. Din punctul meu de vedere, alegerea lui nu este una reușită“.

Trecerea de la Pro România la PNL a trei membri, felicitată de Pau

Adrian Pau a încercat o abordare alternativă a plecării lui Mihai Nastasiu, care ar fi coordonat organizaţia de tineret a Pro România Timişoara, împreună cu alţi doi colegi, la PNL, iar ideea pe care deputatul o lansează se referă la faptul că decizia luată de acesta nu va afecta semnificativ partidul la nivel local.

„El (n.r Mihai Nastasiu) a ieșit a dat declarații că a fost președinte organizaţiei municipale. În Pro România sunt doar coordonatori, nu președinți. El e un băiat bun, îi urez mult succes, nu i-am simțit foarte tare prezența în organizație. Îi doresc succes, sper să facă mai mult acolo decât a făcut la noi. Când am sugerat să cerem cotizație, sunt foarte mulți colegi care încep să ne evite”, a declarat Pau.

Comentarii

comentarii