Acasă Actualitate Adrian Sanda, revoluţionar din Timişoara: „Revenirea lui Băsescu înseamnă escaladarea cu încă...

Adrian Sanda, revoluţionar din Timişoara: „Revenirea lui Băsescu înseamnă escaladarea cu încă o treaptă a tensiunilor din societate”

DISTRIBUIȚI

Adrian Sanda, unul dintre liderii Revoluţiei din Decembrie 1989 de la Timişoara, fost secretar de stat cu problemele revoluţionarilor, consideră că revenirea lui Traian Băsescu la conducerea ţării, prin invalidarea Referendumului din 29 iulie, nu reprezintă decât o escaladare a tensiunilor existente în societatea românească încă de la sfârşitul anului 2011.

„Decizia Curţii Constituţionale a României de invalidare a referendumului privind demiterea lui Traian Băsescu a luat prin surprindere pe mulţi dintre noi, care am crezut că nu numai atitudinea societăţii româneşti trebuie schimbată, ci şi modul de a aplica o lege de către această institituţie. CCR este o curte a unui preşedinte de care se şi foloseşte. Revenirea lui Traian Băsescu la conducerea României înseamnă escaladarea cu încă o treaptă a tensiunilor existente în societate. Consider că această utimă etapă nu se va sfârşit decât în modul cel mai rău pentru Băsescu”, a spus Sanda.

Comentarii

comentarii