Acasă Stiri pe scurt Adunarea acţionarilor SIF Banat-Crişana nu a întrunit cvorumul şi va fi reluată...

Adunarea acţionarilor SIF Banat-Crişana nu a întrunit cvorumul şi va fi reluată sâmbătă

DISTRIBUIȚI

Adunarea generală a acţionarilor SIF Banat-Crişana (SIF1) nu a întrunit cvorumul la prima convocare de vineri, fiind prezenţi acţionari cu circa 27% din totalul drepturilor de vot, urmând ca întâlnirea să fie reluată sâmbătă, a declarat, pentru NewsIn, Ion Stancu, administrator la SIF1.
Potrivit reglementărilor, pentru ca acţionarii să poată lua hotărâri în AGA, trebuie să întrunească un cvorum minim de 50% plus unu din totalul drepturilor de vot.
În şedinţa de vineri, acţionarii SIF Banat-Crişana ar fi urmat să voteze un nou consiliu de administraţie care să conducă societatea pentru încă patru ani.
Locurile în consiliul de administraţie al SIF Banat-Crişana sunt râvnite de mai mulţi oameni de afaceri importanţi, printre care se află Horia Ciorcilă – preşedintele Băncii Transilvania, Alexandru Pârvulescu – preşedintele Romenergo, Octavian Radu – proprietarul grupului de firme RTC şi Doru Lionăchescu – director al băncii de investiţii Capital Partners.
Pe de altă parte, şeful SIF1, Ioan Cuzman, împreună cu actualii membri în consiliul de administraţie, încearcă să-şi păstreze funcţiile deţinute. Astfel, actualii membri: Ioan Cuzman, Emil Cazan, Ion Stancu, Zoltan Hosszu şi Belean Pavel doresc să mai obţină un mandat de încă patru ani.
Sursa:NewsIn

Comentarii

comentarii