Acasă Monden/Lifestyle Afacerea anului, la Timișoara, pentru Alina Vidican? Cum a făcut rost de...

Afacerea anului, la Timișoara, pentru Alina Vidican? Cum a făcut rost de bani fosta soție a lui Cristi Borcea

1417
DISTRIBUIȚI

alinavidicanjpgAlina Vidican pare să fie decisă să se stabilească, definitiv, la Miami, ea începând, încet-încet, să își ”lichideze” toate afacerile pe care le are în România. Iar de curând, fosta soție a lui Cristi Borcea a mai făcut un pas în acest sens.
Mai exact, spun sursele spynews.ro, de curând, Alina Vidican a făcut o afacere cât se poate de serioasă, la Timișoara. Astfel, chiar dacă ea este plecată peste Ocean, a reușit să dea lovitura în domeniul imobiliar, vânzând, spun sursele noastre, două apartamente în orașul de pe Bega contra unei sume care, cu siguranță, îi acoperă din plin nevoile financiare.
Astfel, ne-au mai dezvăluit sursele noastre, în acest fel, fosta soție a lui Cristi Borcea pare să vrea să își rezolve problemele de lichidități pentru a-și dezvolta afacerea pe care și-o dorește în însoritul oraș american, ea urmând să deschidă restaurante cu specific românesc acolo, iar acest lucru înseamnă, evident, că trebuie să investească sume de ordinul zecilor, chiar sutelor, de mii de dolari.
Cristi Borcea şi Alina Vidican au divorțat, în luna noiembrie, punând capăt unui mariaj de 5 ani. Separarea oficială a avut loc la Penitenciarul Poarta Albă, acolo unde fostul acționar de la Dinamo era încarcerat, şi nu într-un cabinet notarial, aşa cum se aștepta toată lumea. După aproape un an în care au tot negociat despărțirea, Cristi Borcea este un bărbat liber să-şi refacă viaţă. Divorţul a fost semnat în prezenţa avocaţilor şi, atât Cristi Borcea cât şi Alina Vidican au decis să rămână în relaţii amiabile, de dragul copiilor. Între timp, Cristi Borcea îşi ispăşeşte cei 6 ani şi patru luni de închisoare la care a fost condamnat în “Dosarul transferurilor”.
Sursa: spynews.ro

Comentarii

comentarii