Acasă Eveniment Afganul care a fugit dintr-un centru de migranți a fost prins

Afganul care a fugit dintr-un centru de migranți a fost prins

DISTRIBUIȚI

Cetăţeanul afgan care a fugit joi dintr-un centru de migranţi din localitatea arădeană Horia a fost găsit vineri într-o zonă de vegetaţie, cuprinsă între oraşul Curtici şi comuna Zimandu Nou.

”Astăzi, 16.12.2022, în cadrul activităţilor specifice organizate pentru prinderea bărbatului care a fugit din Centrul de Cazare a Străinilor din localitatea Horia, judeţul Arad, şeful Postului de Poliţie Zimandu Nou a primit o informaţie privind prezenţa unei persoane suspecte, în zona de vegetaţie, cuprinsă între oraşul Curtici şi comuna Zimandu Nou”, anunţă IGPR.

La faţa locului, s-au deplasat poliţişti ai IPJ Arad şi jandarmi din cadrul GMJ Timişoara, care l-au depistat şi identificat pe cel în cauză.

Acesta nu a opus rezistenţă, la momentul depistării şi imobilizării.

Importante forţe de ordine au participat, joi, la căutarea bărbatului din Afganistan care a plecat din Centrul de cazare a străinilor luaţi în custodie publică din localitatea arădeană Horia, fiind formate filtre în judeţ, în timp ce poze ale bărbatului au fost distribuite de primăriile din zona de frontieră.

Primarul din Chişineu-Criş, Florin Chereji, a declarat, pentru AGERPRES, că a primit o solicitare de sprijin de la postul de poliţie din oraş în vederea răspândirii fotografiei afganului pe reţelele de socializare.

Comentarii

comentarii