Acasă Actualitate Aflați cum puteți dona sânge la Timișoara de pe noul site al...

Aflați cum puteți dona sânge la Timișoara de pe noul site al Centrului Regional de Transfuzie Sanguină

2171
DISTRIBUIȚI

Vreți să donați sânge și vreți să știți mai multe despre cum puteți face acest lucru la Timișoara? De acum înainte aveți la dispoziție site-ul Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara. Aici găsiți răspunsul la toate întrebările pe care le aveți legate de donarea de sânge. Pagina de internet a Centrului de Transfuzie Sanguină Timișoara (https://www.ctstimisoara.ro/) a fost lansată luni, 9 iulie.

„Vă anunțăm cu bucurie că incepand de azi am lansat oficial website-ul www.ctstimisoara.ro. Scopul nostru cu acest nou website este să oferim donatorilor de sânge și potențialilor donatori o modalitate uşoară de a găsi informaţii despre donarea de sânge”, transmit reprezentanții Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Transfuzii/.

Site-ul a fost realizat de studenții anului I la Masterul Tehnologii Multimedia, Universitatea Politehnica Timișoara, în cadrul unui proiect pentru disciplina Tehnologii Avansate Multimedia derulat în 2017-2018.

Știați că „donatorul va primi următoarele rezultatele în urma testelor efectuate pe sângele recoltat: RH; grupă sangvină; Hepatita B, C; HIV(SIDA); HTLV (leucemie); VDRL (sifilis); ALT (probe hepatice)”. Acest lucru și multe altele le puteți afla de pe noul site. Haideți să donați!

 

Comentarii

comentarii