Acasă Eveniment Agentul șef principal Cristian Flonta de la SAS a salvat viața unui...

Agentul șef principal Cristian Flonta de la SAS a salvat viața unui bărbat care a vrut să se arunce de pe un pod

DISTRIBUIȚI

Duminică seara, la ora 23:30, polițiștii de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale Arad se aflau în serviciul de patrulare când deodată au recepționat prin stație un apel venit pe 112: o persoană amenința că se aruncă de pe un pod aflat la numai 5 minute distanță.

Polițiștii s-au deplasat de urgență spre locație. Fiind primii ajunși la fata locului, aceștia au găsit un bărbat care se afla atârnat de un pod din municipiul Arad.

Agent șef principal Flonta Cristian, de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, s-a apropiat încet de acesta, iar după mai multe discuții l-a convins că viața merită trăită indiferent de greutăți.

Bărbatul a coborât, fiind preluat de echipajul medical sosit la fata locului, totodată acesta i-a mulțumit polițistului, părându-i rău că s-a lăsat copleșit de probleme și pentru o clipa si-a pierdut cumpătul, scrie specialarad.ro.

„Felicitări colegului nostru pentru promptitudinea și spiritul de care a dat dovada evitând astfel producerea unei tragedii!”, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Comentarii

comentarii