Acasă Economic Agroalim Distribution lansează noul site www.agroalim.ro

Agroalim Distribution lansează noul site www.agroalim.ro

DISTRIBUIȚI

Compania Agroalim Distribution, parte a Smithfield Group, cel mai mare producător şi procesator de carne din lume, îşi lansează astăzi noul site www.agroalim.ro, un “portal” din care vizitatorii vor afla mai multe informaţii despre una din cele mai mari companii de distribuţie la nivel naţional, cu un portofoliu generos de produse congelate şi refrigerate şi servicii de cea mai bună calitate. Noul website este uşor de navigat, dinamic, cu o interfaţă prietenoasă, special pliată pe tipuri de parteneri, menit să interacţioneze cu toţi vizitorii. Site-ul conţine secţiunile clasice de prezentare ale unei companii de distribuţie precum: misiunea şi viziunea companiei, distribuţie & logistică, parteneri (clienţi şi furnizori Agroalim), portofoliul retail şi food service, dar şi câteva concepte speciale – cum ar fi secţiunile PROMOŢII, dedicate atât clienţilor din retail (tradiţional & modern) cât şi clienţilor food service, REŢETE dedicate consumatorilor finali. Noul site va comunica în timp real noutăţile din portofoliu prin accesarea paginii de PRODUSE NOI, unele dintre acestea fiind unice pe piaţă. Atât în această secţiune cât şi la secţiunea PORTOFOLIU PRODUSE se poate consulta fişa produsului, în care sunt prezentate toate caracteristicile acestuia (informaţii logistice cât şi gastronomice) pentru o informare cât mai complexă. Clienţii retail sau food service beneficiază acum de o secţiune în care se pot loga pentru a consulta baza de date sau vor putea descărca cataloagele electronice. La secţiunea Comunicare internă, noul site le oferă angajaţilor Agroalim,  posibilitatea de a descărca informaţii, rapoarte şi alte materiale utile. “Oferta de produse congelate şi refrigerate s-a dezvoltat destul de mult în ultima perioadă în România, deşi consumul acestora este încă unul destul de redus în comparaţie cu ţările din Europa de Vest. Sperăm că prin acest nou website, consumatorii să facă cunoştinţă cu noile produse, să le caute în magazine şi să le cumpere, iar secţiunea de reţete să atragă cât mai multe gospodine pentru a găti preparate delicioase cu produsele distribuite de către Agroalim“ declară Ana Popa, director marketing Agroalim Distribution. Noul website Agroalim se doreşte a fi simplu, modern, dinamic, transparent şi elegant, în ton cu noile însemne grafice ale companiei, subliniind importanţa unei alimentaţii organice şi sănătoase.
Agroalim Distribution, unul din cei mai mari distribuitori naţionali, oferă o gamă complexă de produse congelate, refrigerate şi ambientale, cum ar fi: carne de porc, carne de vită, carne de pasăre şi specialităţi din carne de pasăre, peşte, fructe de mare şi specialităţi din peşte şi fructe de mare, cartofi, legume şi fructe congelate, lactate, patiserie congelată, pizza congelată, precum şi o gamă diversă de produse dedicate sectorului Food Service. Agroalim lucrează cu peste 5.000 de clienţi din segmentele retail tradiţional, retail modern şi food service.
Agroalim Distribution are o reţea de distribuţie cu acoperire optimă pe tot teritoriul României. Agroalim Distribution este prezent în principalele oraşe ale ţării prin cele 10 filiale ale sale: Buftea, Bacău, Baia-Mare, Braşov, Brăila, Constanţa; Cluj, Iasi; Piteşti; Timişoara, Tulcea.Distribuţia companiei Agroalim este susţinută de reţeaua de 9 depozite proprii, incluse într-un proces continuu de modernizare, pentru a le menţine la standardul pieţei româneşti şi celui din Uniunea Europeană şi nu în ultimul rând, cu reglementările legale în vigoare.
 

Comentarii

comentarii