Acasă Eveniment Aida, o fată de 15 ani, a fost dată dispărută și e...

Aida, o fată de 15 ani, a fost dată dispărută și e căutată în toată ţara

2766
DISTRIBUIȚI

Polițiștii din Mehedinți anunță dispariția unei fete de 15 ani din localitatea Tâmna. Aida Feleagă a fost pusă în urmărire la nivel național și a fost dată inclusiv în consemn la frontieră.

Într-un comunicat, polițiștii din Mehedinți anunță că, potrivit familiei, Aida Feleagă a plecat voluntar de acasă, în jurul orei 10.45, sâmbătă. Adolescenta nu a mai revenit.

Îngrijorată, mama fetei a cerut ajutorul poliției din Strehaia, în jurul orei 15.38, spune comunicatul. Cei de la IPJ Mehedinți transmit că s-a decis căutarea la nivel național a adolescentei și a fost instituită și măsura consemnului la frontiera de stat a României.

Conform poliției, Aida Feleagă are ochi căprui, aproximativ 60 de kilograme, 1,65 metri înălţime, păr lung şaten. La data dispariţiei, purta pantaloni scurţi de culoare albastră, tricou negru-albăstrui cu dantelă, fiind încălţată cu papuci de culoare albă.

În apelul lor, polițiștii spun că oricine poate oferi detalii cu privire la fata dispărută e rugat să apeleze Serviciul de Urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată secție de poliție.

Sursa: News.ro

Comentarii

comentarii