Acasă Economic AIG Life Asigurări România devine Alico Asigurări România

AIG Life Asigurări România devine Alico Asigurări România

DISTRIBUIȚI

AIG Life Asigurări România îşi schimbă denumirea în Alico Asigurări România, preluând astfel numele acţionarului majoritar, American Life Insurance Company (Alico).
Procesul de preluare a noului nume se reflecta strict asupra denumirii companiei, astfel că vor fi menţinute structurile companiei, echipa de management şi strategia de până acum. Din punct de vedere al profilului de business, vor fi păstrate structura şi specializarea pe segmentul de asigurări de viaţă, în special pe produse garantate, strategia financiară şi de investiţii, portofoliul de produse, modalitatea de administrare a business-ului şi canalele de distribuţie. Alico, acţionarul majoritar al Alico Asigurări România, este unul dintre cei mai puternici asiguratori de viaţă din lume, experienţa globală dobândită reflectându-se si în succesul companiei de asigurări din România, care a câştigat încrederea a peste 1 milion de clienţi şi o poziţie strategică în piaţa asigurărilor de viaţă.
„Alico a reprezentat întotdeauna specialistul în asigurări de viaţă, oferind cele mai bune soluţii, particularizate necesităţilor clienţilor săi. Prin calitatea serviciilor oferite, cât şi prin rezultatele obţinute pe plan local, am demonstrat că este timpul să preluam numele pe care l-am reprezentat cu succes încă de la începutul activităţii noastre în România.” spune Theodor Alexandrescu, director general, Alico Asigurări România.
Odată cu preluarea noului nume, Alico Asigurări România, şi AIG Fond de Pensii, companie sub acţionariatul Alico Asigurări România, îşi schimbă denumirea în Alico Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Administrat Privat. Procesul este identic cu cel al companiei de asigurări de viaţă, astfel că şi Alico Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Administrat Privat îşi menţine structura organizaţională, echipa de management, cât şi strategia de piaţă.
 

Comentarii

comentarii