Acasă Actualitate AJOFM Timiş organizează Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi 2017

AJOFM Timiş organizează Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi 2017

1565
DISTRIBUIȚI

AJOFM Timiş vine în întâmpinarea tinerilor aflaţi în căutarea unui loc de muncă şi organizează Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, vineri 20 octombrie, la Casa Tineretului, str. Arieş nr.18, Timişoara, între orele 8:00-16:00.

Dumitru Miclău, directorul AJOFM Timiş, a spus că persoanele în căutarea unui loc de muncă aflate în evidenţa agenţiei, sau cele care se înregistrează la agenţie până la data organizării bursei pot beneficia, în mod gratuit de servicii de informare şi consiliere profesională, incluzând şi îndrumare şi sprijin în realizarea CV-ului şi a unei scrisori de intenţie.

Angajatorii care încadrează în muncă pe durată nedeterminată cu program normal de lucru absolvenţi ai unor instituţii de învăţământ, beneficiază de următoarele subvenţii, conform art.80, legea nr.76/2002 cu modificările şi completările ulterioare, astfel: primesc lunar, timp de 12 luni, pentru fiecare absol­vent, o sumă în cuantum de 900 de lei, cu obligaţia menţinerii raporturilor de muncă sau de serviciu cel puţin 18 luni; pentru încadrarea absolvenţilor din rândul per­soanelor cu handicap primesc lunar, pentru fiecare ab­solvent, aceeasi suma pe o perioadă de 18 luni; angajatorii care menţin raporturile de muncă sau de serviciu cu absolvenţii încadraţi, peste termenul de 18 luni primesc, pentru fiecare an de continuare a raportu­rilor de muncă sau de serviciu, un ajutor financiar egal cu suma aferentă contribuţiilor sociale datorate de an­gajatori pentru aceste persoane.

Pentru o promovare cât mai eficientă a locurilor de muncă de care dispun, angajatorii sunt rugaţi să transmită la AJOFM Timiş oferta de locuri de muncă vacante pe adresa daniela.mitrica@tm.anofm.ro , până la data de 15.10.2017. Informaţii suplimentare pot fi obţinute  la sediul AJOFM Timiş, Timişoara, bv. Republicii nr.21, et. 1, cam.108, tel 0256/294231, interior 112.

 

Comentarii

comentarii