Acasă Actualitate AJOFM Timiş: “Sunteţi şomeri? Haideţi la cursuri gratuite de calificare-recalificare!”

AJOFM Timiş: “Sunteţi şomeri? Haideţi la cursuri gratuite de calificare-recalificare!”

3697
DISTRIBUIȚI

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Timiş a informat că persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă înregistrate la agenţie (șomeri indemnizați și neindemnizați) pot participa la cursurile gratuite de formare profesională, care să le asigure creșterea și diversificarea competențelor profesionale în vederea asigurării mobilității și reintegrării pe piața muncii.

Marcel Miclău, directorul AJOFM Timiş, a explicat că aceste cursuri de formare profesională se vor desfăşura începând cu lunile septembrie şi octombrie 2017 atât în Timişoara, cât şi în oraşele în care AJOFM Timiş are puncte de lucru.

Timişoara: agent securitate, asistent manager, baby sitter, bucătar, cofetar patiser, contabil, cosmetică, designer pagini web, frizer-coafor-manichiurist–pedichiurist, inspector/referent resurse umane, lucrător finisor pentru construcţii, manager proiect, manichiurist pedichiurist, masor,  mecanic auto, operator confecţioner industrial (croitor). Jimbolia: agent securitate,  lucrător în comerţ. Lugoj: agent securitate, inspector/referent resurse umane, îngrijitoare bătrâni la domiciliu. Deta: baby sitter, inspector/referent resurse umane. Făget: operator calculator electronic şi reţele.

În vederea înscrierii la cursurile de formare profesională, persoanele interesate trebuie să prezinte următoarele documente:  actul de identitate; certificatul de naștere; ultimul act de studii; adeverinţa  medicală cu menţiunea “APT CURS (denumire curs)” Pentru cursurile de la Lugoj, Făget, Deta şi Jimbolia înscrierile se fac la punctele de lucru din aceste localităţi. De asemenea, dacă pe parcursul derulării programului de formare profesională persoana se încadrează în muncă, are posibilitatea de a opta pentru continuarea gratuită a cursului început, sau se poate retrage dacă programul de la locul de muncă nu îi mai permite participarea la activitățile de pregătire teoretică și practică. Informații suplimentare la sediul agenţiei pe str. B-dul Republicii, Nr. 21, Timişoara la telefon 0256 294 627, sau la punctele de lucru: Jimbolia tel. 0256/360695, Lugoj tel. 0256/351812, Deta tel. 0256/391371, Făget tel. 0256/320243.

 

Comentarii

comentarii