Acasă Actualitate Ajută-mă să ajut! – campanie umanitară pentru familiile care trăiesc în sărăcie...

Ajută-mă să ajut! – campanie umanitară pentru familiile care trăiesc în sărăcie extremă

876
DISTRIBUIȚI

Direcţia Generală de Asistenţă Socială Persoane cu Dizabilităţi Copii şi Adopţii AEDOPS România lansează campania umanitară “Ajută-mă să ajut!” strângere de alimente, produse igienico sanitare, haine şi dulciuri.

“Ajută-mă să ajut” este numele campaniei umanitare sub care AEDOPS doreşte să strângă alimente şi produse igienico sanitare pentru a ajuta persoanele vulnerabile.

Pachete alimentare şi pachete igienice pentru persoanele vulnerabile aflate în izolare la domiciliu, în limita resurselor disponibile, şi în strânsă legătură cu autorităţile locale, ong-uri, fundaţii şi instituţiile publice.

Nevoile urgente ale familiilor care trăiesc în sărăcie extremă pe care AEDOPS le va acoperi prin fondurile obţinute din donaţii, sunt: achiziţia de alimente de bază, bunuri de strictă necesitate, medicamente şi produse de igienă, dar şi plata chiriei, plata cheltuielilor de întreţinere sau a utilităţilor.

Criza medicală cauzată de pandemia COVID-19 este urmată de o criză umanitară, cu efecte pe termen lung, de aceea AEDOPS România lansează campania umanitară “Ajută-mă să ajut!”, pentru ajutorarea celor mai vulnerabili dintre noi.

Donaţii pot fi făcute şi pe site-ul https://dgaspdca-aedopsromanania.ro/ sau direct în contul campaniei – RO29BTRLRONCRT00K3365803 (lei), deschis la Banca Transilvania Agenţia Calea Moşilor. Telefon: 0722.70.70.22

Comentarii

comentarii