Acasă Actualitate Akademika Banat Chorus a USAMVB a susținut primul spectacol în aer liber,...

Akademika Banat Chorus a USAMVB a susținut primul spectacol în aer liber, la grădinile Iulius Mall

DISTRIBUIȚI

Formația corală a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară USAMVB Timișoara, Akademika Banat Chorus, a susținut primul spectacol în aer liber, la grădinile Iulius Mall în cadrul Festivalului de Artă Stradală Check Art.

Programul susținut de Akademika Banat Chorus a fost format din lucrări religioase, gospel și muzică renascentistă, alături de momente cu soliști, fiind bine primit de public.

Corul a fost acompaniat la pian de studentul Alexandros Kokkorakis, din anul II Medicină Veterinară (secția in limba engleză), care ulterior programului coral a susținut un recital solo pianistic.

Soliști au fost studentul Efraim Alin Ghiman, student la Facultatea de Agricultură, cu piesa Panis Angelicus, Margot de Lécluse, Bérènice Cluzel și Laura Crop, studente la Medicină Veterinară cu piesa Dernière Danse.

Akademika Banat Chorus este format din studenții Universității, de la facultățile de Management și Turism Rural, Medicină Veterinară, Agricultură , Silvicultură și Horticultură, Bioingineria Resurselor Animaliere și Inginerie Alimentară.

Coordonatorii activităților culturale sunt Prof. dr. Ingrid Nicolaescu și Lector dr. Lia Sanda Rotariu. Corul a fost dirijat de Prof. dr. Ingrid Nicolaescu.

Comentarii

comentarii