Acasă Cultura Albumul „Jubileul Regelui” se lansează la Timişoara şi Arad

Albumul „Jubileul Regelui” se lansează la Timişoara şi Arad

DISTRIBUIȚI

Pe 25 octombrie 2011, Regele Mihai a împlinit 90 de ani. Evenimentul a fost marcat printr-o serie de manifestări care au antrenat familiile domnitoare din Europa şi din lume şi întreaga societate românească. La începutul acestui an, a apărut volumul „Jubileul Regelui”, care cuprinde o retrospectivă în cuvinte şi imagini a ansamblului de evenimente derulate public, în România, cu ocazia împlinirii de către Majestatea Sa a vârstei de nouăzeci de ani.

Vineri, 20 aprilie, de la ora 18.00, Librăria Cartea de Nisip şi Curtea Veche Publishing lansează la Timişoara albumul „Jubileul Regelui”, de Ioan-Luca Vlad şi Daniel Angelescu. Lansarea va avea loc la Librăria Cartea de Nisip (Str. V. V. Delamarina, nr. 1), alături de autorul Ioan-Luca Vlad urmând să se afle lect. dr. Alexandru Jădăneanţ. Lansarea din Timişoara are loc după lansările din Bucureşti şi Sinaia, albumul urmând să fie prezentat şi la Arad, pe 21 aprilie, de la ora 14.00, la librăria Cărtureşti din Atrium Mall (str. Aurel Vlaicu, nr. 10-12, etajul 2).

Ioan-Luca Vlad este avocat, membru al Baroului Bucureşti şi Consilier Privat Onorific al Familiei Regale a României. Din 2006, la sfârşitul primului an al cursurilor Facultăţii de Drept, Universitatea din Bucureşti, a intrat în colaborare cu Familia Regală, prin avocatul Adrian Vasiliu. În cei şase ani de colaborare, a ajutat la organizarea a două mari evenimente regale şi a reprezentat membri ai Familiei Regale în ţară şi în străinătate. În 2008 a devenit Cancelarul Decoraţiilor Regale, poziţie prin intermediul căreia are ocazia să observe cele mai interesante şi meritorii personalităţi ale ţării în momente unice.

Daniel Angelescu este fondatorul companiei Angels Photography şi fotograf al Casei Regale a României. În anul 2007, s-a alăturat prietenului său, fotograful Marius Bărăgan, pentru a imortaliza vizita în România a ASR Principelui Moştenitor Alexandru al II-lea şi a Principesei Ecaterina ai Serbiei. A realizat fotografiile pentru cele mai importante evenimente ale Familiei Regale a României, precum: Jubileul Alteţei Sale Regale Principesa Moştenitoare Margareta a României (2009), Jubileul ASR Principelui Radu al României (2010), Jubileul Majestăţii Sale Regelui Mihai al României (2011). De asemenea, realizează fotografii pentru proiectele sociale ale Fundaţiei Principesa Margareta a României.

Comentarii

comentarii