Acasă Actualitate Alege următorul partener în domeniul construcțiilor cu ajutorul platformei Registrul Constructorilor

Alege următorul partener în domeniul construcțiilor cu ajutorul platformei Registrul Constructorilor

DISTRIBUIȚI
Construction Worker

Registrul Constructorilor este o platformă online, special concepută pentru a partaja experiențele pozitive, dar și negative, avute cu diferite companii din industria construcțiilor. Promovarea unei imagini pozitive în industrie contează enorm, iar clienții care își aleg următorul partener în domeniul construcțiilor folosind această platformă apreciază recenziile corecte și imparțiale.

Ce rol joacă platforma Registrul Constructorilor pentru companii ? 

Platforma Registrul Constructorilor a fost construită cu scopul de a te ajuta să colectezi și să gestionezi recenziile oferite de clienții tăi, în cazul în care reprezinți o firmă de construcții. Accesul pe platformă este gratuit iar planul gratuit nu mai corespunde nevoilor tale poți alege un plan Intermediar, Premium sau Gold. 

Pe platforma online sunt prezente recenzii din partea clienților care au avut anumite experiențe cu firme de constructii Bucuresti sau din alte orașe.

Pagina de profil a companiei tale reprezintă imaginea pe care tu ofer clienților și partenerilor de afaceri și în care există recenzii și orice alt fel de informații relevante despre afacerea ta. Utilizatorii platformei Registrul Constructorilor pot lăsa recenzii despre firma pe care o reprezinți și de asemenea te pot contacta folosind informațiile de contact sau live chat.

Despre profilul firmei tale în Registrul Constructorilor

Profilul companiei tale poate fi :

  • Nerevendicat, adică înregistrat cu ajutorul licenței de guvernare deschise folosind datele preluate de la instituțiile publice. Un profil de companie nerevendicat afișează automat toate recenziile și datele de contact ale firmei
  • Profil de companie adăugat de client în Registrul Constructorilor, adică un profil creat cu scopul redactării unei recenzii
  • Profil revendicat, care permite personalizare, interacțiune cu clienții și accesarea directă a funcțiilor platformei

Prezența unei companii în Registrul Constructorilor te ajută să îți formezi o imagine a companiei prin prisma recenziilor lăsate de clienți, îți dau posibilitatea să promovezi firma și brandul tău cu ajutorul unor planuri de promovare.

Recenziile autentice lăsate de clienți oferă un plus de încredere potențialilor parteneri de afaceri sau alți clienți. Credibilitatea pe care o conferă o firmă verificată pe platforma Registrul Constructorilor înseamnă o alegere mai ușoară și în deplină siguranță a viitorului partener în domeniul construcțiilor. O reputație excelentă, îmbunătățită datorită recenziilor pozitive, îți va contura o imagine reală și convingătoare, cu privire la potențialul brandului tău. 

Ce rol joacă platforma Registrul Constructorilor pentru clienți ?

Pentru clienți, platforma Registrul Constructorilor este de un real ajutor atunci când doresc să inițieze o colaborare cu o companie în acest domeniu și nu cunosc date suficiente despre ea.

Platforma online permite folosirea unui motor de căutare pentru a găsi firma în funcție de numele său, putând să fie filtrate firmele în funcție de serviciile oferite, de rating sau de oraș. Cu cât ratingul este mai mare și recenziile pozitive sunt mai multe, cu atât compania este mai de încredere. 

Clienții au posibilitatea să citească recenziile oferite de mai multe persoane care au interacționat cu firmele respective. Există posibilitatea de a verifica datele financiare și activitatea firmei și de asemenea este posibil să contactezi persoanele care au scris o recenzie. 

Cum procedezi pentru a lăsa o recenzie ?

Plasarea unei recenzii pe platforma Registrul Constructorilor este gratuită, singura condiție este existența unui cont de utilizator pe platformă  și inexistența unui conflict de interese cu respectiva companie. Recenziile pot fi scrise din proprie inițiativă sau pe baza unei invitații.

De exemplu, firme de constructii Cluj pot trimite clienților invitații automate pentru a le solicita lăsarea unei recenzii pe platformă. O firmă care execută lucrări de calitate va avea clienți mulțumiți,  care vor fi încântați să lase o recenzie pozitivă.

Contactând clienții anteriori ai companiei pentru care faci verificări și citești recenzii, vei putea afla detalii despre experiența acestora și chiar și o vizionare. ai la dispoziție mesageria privată a platformei prin care poți contacta clienții cu care dorești să discuți dar și companiile cu care ai vrea să colaborezi în viitor.

În concluzie, alegerea următorului partener în domeniul construcțiilor este mult mai simplă atunci când ai la dispoziție recenzii reale, lăsate de către clienți pe platforma online Registrul Constructorilor.

Comentarii

comentarii