Acasă Politica Alegerile interne pentru PNL Timiș, amânate de evenimentele de la filiala Timișoara

Alegerile interne pentru PNL Timiș, amânate de evenimentele de la filiala Timișoara

1465
DISTRIBUIȚI

După ce alegerile interne din filiala Timișoara s-au terminat cu scandal (s-au nu s-au terminat, rămâne de stabilit), alegerile pentru desemnarea unui nou președinte al PNL Timiș vor fi amânate, spune Alin Nica, președintele interimar al partidului. Pentru ca o conferință județeană să aibă loc, trebuie organizate ședințele din toate organizațiile municipale. Cum la Timișoara nu se știe ce și cum… pe județ rămâne de rezolvat, dar mai încolo.

”Evident că se amână și alegerile din PNL Timiș, pentru că în conformitate cu statutul trebuie să fie alegeri în toate organizațiile de municipii din județ. Cum nu mai putem organiza la Timișoara, va trebui să amânăm”, a anunțat Nica.

Alegerile județene erau programate să aibă loc pe 10 iulie.

După ce la scrutinul pentru Timișoara s-a creat o situație extrem de neplăcută, la adunare fiind aduși bodyguarzi pentru a bloca intrarea în sală a unor persoane nedorite, situația va fi aceiași și la alegerile județene, a mai spus Nica, deși spune că e sigur că astfel de momente nu vor mai avea loc.

”Categoric vom lua măsuri suplimentare după episoadele de astăzi. Noi ne vom asigura că ordinea și disciplina vor fi respectate. Nu cred că vom avea parte de astfel de episoade”, a mai declarat șeful PNL.

Comentarii

comentarii