Acasă Eveniment Alertă cu bombă într-o gară din Timiș. Tren internațional de călători, scotocit...

Alertă cu bombă într-o gară din Timiș. Tren internațional de călători, scotocit zeci de minute de polițiști

DISTRIBUIȚI

Un tren de calatori a fost oprit in noaptea de miercuri spre joi, in gara din Lugoj, dupa ce un apel la 112 anunta prezenta unei bombe intr-un vagon.

Politistii au impanzit in cateva minute gara si au solicitat prezenta unor echipe specializate in astfel de cazuri. Trenul Lokoshaza circula pe ruta Budapesta-Bucuresti.

”Azi-noapte, în jurul orei 22:50, Serviciul de Urgenţă 112 Bucureşti a fost sesizat cu privire la faptul că în trenul IR79 ce avea ruta de deplasare Lokoshaza(Ungaria)- Bucureşti s-ar afla un dispozitiv explozibil. Apelul a fost redirecţionat către poliţiştii  din Lugoj pentru a se deplasa de urgenţă în Gara din Lugoj în vederea asigurării zonei şi luarea măsurilor necesare,totodată trenul fiind oprit de către poliţiştii Postului de Transport Feroviar  din Lugoj”, a transmis joi dimineata IPJ Timiş.

 În urma verificărilor  efectuate  de Grupa pirotehnică  din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Timiş, s-a stabilit că apelul a fost unul fals. Trenul a fost pus în mişcare  la ora 00:45.

 Poliţiştii din Bucureşti fac acum verificări în vederea depistării apelantului şi luarea măsurilor legale care se impun faţă de acesta.

Comentarii

comentarii