Acasă Eveniment Alertă cu bombe la Continental Timișoara. 800 de persoane au fost evacuate

Alertă cu bombe la Continental Timișoara. 800 de persoane au fost evacuate

DISTRIBUIȚI

UPDATE: Anchetatorii au stabilit că a fost alarmă falsă la fabrica din Timişoara unde un apel la 112 anunţa prezenţa a trei bombe artizanale

Alertă vineri seara, la compania Continental AG din Timișoara. Un telefon dat de un bărbat la nr 112 anunța amplasarea mai multor bombe în interiorul fabricii de anvelope. La sediul companiei s-au deplasat echipe SAS, SRI și Poliție. 800 de persoane care lucrau în schimbul doi au fost evacuate.

“Am fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că la o fabrică din Timişoara sunt amplasate trei bombe artizanale. La faţa locului sunt prezente efective de Poliţie, SAS – Gruparea pirotehnică şi forţe SRI pentru a efectua verificări. Au fost evacuate aproximativ 800 de persoane care lucrau în schimbul al doilea”, a declarat Aurora Voicilă.

UPDATE: Anchetatorii au stabilit că a fost alarmă falsă la fabrica din Timişoara unde un apel la 112 anunţa prezenţa a trei bombe artizanale

Anchetatorii au stabilit, vineri seară, că a fost vorba despre o alarmă falsă cu bombă la fabrica Continental Anvelope din Timişoara şi au retras forţele de ordine care au intervenit.

Potrivit anchetatorilor, nu a fost găsită vreo bombă la sediul fabricii Continental Anvelope din Timişoara şi nu există niciun fel de pericol, astfel că angajaţii care au fost evacuaţi, se vor putea întoarce la lucru.

Poliţiştii încearcă să dea de urma celui care a sunat la numărul de urgenţe 112 pentru a da alarma cu bombă. Acesta riscă o amendă de 1000 – 5000 lei.

Comentarii

comentarii