Acasă Eveniment Alertă în Timiș! Trei copii, de 11, 12 şi 13 ani, căutaţi...

Alertă în Timiș! Trei copii, de 11, 12 şi 13 ani, căutaţi de poliţişti, după ce au fost daţi dispăruţi de familii. UPDATE: Cei trei copii s-au întors acasă

DISTRIBUIȚI

Trei copii, între care doi fraţi, au plecat de acasă, împreună, în urmă cu trei zile şi nu au mai revenit la domiciliile lor, fiind daţi dispăruţi. Poliţiştii îi caută şi fac apel la cei care pot oferi detalii să sune la numărul de urgenţă 112 sau la cea mai apropiată secţie de poliţie. 

Luni, poliţiştii au fost sesizaţi de dispariţia a trei copii, de 11, 12 şi 13 ani, în urmă cu trei zile. 

Cei trei au plecat de la domiciliile lor din Timişoara şi nu au mai revenit.

Cei trei se numesc Holtea Armando – Ramin, Novacovici Ionuţ şi Novacovici David – Andrei, ultimii doi fiind fraţi.

Semnalmente Holtea Armando-Ramin: înălţime 1,30 metri, 35 de kilograme, păr negru, ochi căprui. Îmbrăcăminte: tricou negru, pantaloni  scurţi negri, îmcălţăminte sport de culoare închisă, şapcă neagră.

Semnalmente Novacovici Ionuţ: înălţime 1,35 metri, 35-40 kg, păr negru, ochi căprui. Nu se cunoaşte în ce era îmbrăcat la data dispariţiei.

Semnalmente Novacovici David-Andrei: înălţime 1,35 metri, 35-40 kg, păr negru, ochi căprui. Nu se cunoaşte în ce era îmbrăcat la data dispariţiei.

Oricine poate oferi detalii cu privire la cei trei copii este rugat să apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie, scrie news.ro.

UPDATE: Cei trei copii s-au întors acasă

Comentarii

comentarii