Acasă Administraţie Alertă răpire copil la baza de agrement Monte Carlo de la Şag

Alertă răpire copil la baza de agrement Monte Carlo de la Şag

591
DISTRIBUIȚI

7copil rapitClubul de Paramotor al Universității de Vest din Timișoara, împreună cu Inspectoratul de Poliție Timiș şi voluntarii de la Salvo, organizează un exerciţiu inedit sâmbătă, la baza de agrement Monte Carlo din comuna Şag.

Este vorba despre un exercţiu de simulare a unei răpiri. Acţiunea „Alertă răpire copil” începe sâmbătă, de la ora 17.30.

În aceeași zi, începând cu ora 13.30, Formațiunea de Intervenție Rapidă Salvo Timișoara organizează, tot la baza Monte Carlo, un curs de prim-ajutor gratuit la care sunt invitați să participe toți cei interesați.

,,ALERTĂ RĂPIRE COPIL” este un mecanism național de alertare a populației în cazul răpirii sau dispariției unui copil, o campanie inițiată de Inspectoratul General al Poliției Române, în parteneriat cu Ministerul Public și Centrul Focus. Acțiunea vizează simularea unui caz de răpire copil, având ca scop evaluarea reacției cetățenilor în cazul declanșării unei alerte de acest gen, viteza de reacție a partenerilor publici și privați, aflați pe raza județului Timiș, precum și cea a voluntarilor care doresc să acorde sprijin în astfel de situații.

Comentarii

comentarii