Acasă Eveniment Alertă la Timișoara. Un bărbat beat a anunțat la 112 că opt...

Alertă la Timișoara. Un bărbat beat a anunțat la 112 că opt cadavre ar fi într-un camion, în zona aeroportului, pe autostrada A1. Autoritățile fac cercetări

675
DISTRIBUIȚI

Trupurile a opt persoane s-ar afla în remorca frigorifică a unui autotren, în apropiere de Timișoara, pe drumul care duce spre Arad, potrivit unui apel la 112. Autoritățile au ajuns la fața locul și fac cercetări.

 Potrivit surselor Digi24, bărbatul care a sunat la 112 se afla în stare avansată de ebrietate. Acesta a spus că într-o parcare aflată în zona aeroportului, pe autostrada A1, se afla un TIR, iar în interiorul vagonului tractat se află 7-8 persoane decedate. Informația nu se confirmă momentan, fiind efectuate verificări.

Alerta a fost dată în jurul orei 20:20, prin numărul de urgență 112. Din primele informații de la fața locului, citate de tion.ro, se pare că în remorca frigorifică a unui autotren ce se deplasa pe drumul Timișoara-Arad, pe sensul spre Arad, ar fi mai multe trupuri neînsuflețite.

Potrivit sursei citate, ar fi vorba de opt oameni decedați.

Poliția, pompierii și echipaje de ambulanță cercetează șoseaua pentru a confirma apelul prin 112. Bărbatul care a sunat la numărul de urgență nu a precizat o locație exactă, precizând către dispeceratul 112 doar faptul că 7-8 oameni morți se află în remorca unui autotren de la marginea Autostrăzii A1, porțiunea dintre Timișoara și Arad.

UPDATE. Forțele de intervenție au verificat porțiunea de autostradă atât spre Arad cât și spre Remetea Mare, dar nu au găsit autotrenul despre care vorbea bărbatul care a sunat la 112. Oamenii legii din județ, dar și de la secții de poliție din Timișoara au fost trimiși la fața locului pentru a participa la căutări. Polițiștii încearcă acum să dea de urma celui care a sunat la 112 și a alarmat degeaba forțele de intervenție. Dacă va fi găsit acesta va fi sancționat.

Comentarii

comentarii