Acasă Eveniment Alfa Romeo furat în Spania, reţinut la intrarea în România

Alfa Romeo furat în Spania, reţinut la intrarea în România

924
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au depistat un cetățean român care conducea un autoturism marca Alfa Romeo, care figura ca fiind bun căutat pentru „folosirea ca probe în cadrul procedurilor penale”, alertă introdusă de autorităţile din Spania.

La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II -Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un cetăţean român în vârstă de 36 de ani, din judetul Ialomiţa, conducând un autoturism marca Alfa Romeo.   La controlul de frontieră, şoferul a prezentat pentru mijlocul de transport certificatul de înmatriculare şi o copie xerox după cartea de identitate a proprietarului maşinii, un alt cetăţean român. În urma verificărilor în baza de date, polițiștii de frontieră au constatat că maşina este căutată pentru „folosirea ca probe în cadrul procedurilor penale”, alertă introdusă de autorităţile din Spania. Şoferul a declarat că a împrumutat autoturismul de la proprietar, un alt cetăţean român stabilit in Spania, fără să ştie însă că vehiculul este căutat de autorităţi.

Autoturismul, în valoare de 3.500 euro, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad până la finalizarea cercetărilor. Poliţiştii de frontieră i-au întocmit şoferului acte de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire.

Comentarii

comentarii