Acasă Politica Alfred Simonis cere demiterea de urgență a directorul proaspăt numit la Colterm,...

Alfred Simonis cere demiterea de urgență a directorul proaspăt numit la Colterm, Bogdan Nanu

1310
DISTRIBUIȚI

Liderul PSD Timiș, Alfred Simonis, taxează la maxim lipsa neadecvată de reacție a primarul Timișoarei, Dominic Fritz, după apariția în presă a informațiilor legate de condamnarea penală a celui numit la conducerea Colterm, Bogdan Nanu.

 

Social-democratul spună că nu este deloc fan al noului primar, că nu l-a votat, dar nici agreat, rămânând doar cu speranța că acesta va aduce un suflu nou în primărie.

”Dominic Fritz se crede deasupra tuturor și are impresia că încă plutește pe aerul de ales providențial. Probabil că acesta este motivul pentru care discreditează nevoile cetățenilor și efectiv sfidează orice urmă de bun simț cu referire la conducerea Timișoarei”, spune Simonis.

Desigur, anunțul său, postat pe Facebook, apare după prezentarea dosarului în care a fost condamnat noul director al Colterm, Bogdan Nanu.

”Elocvent este Colterm, gaura neagră a administrației publice locale, fix una dintre temele de campanie pentru care Fritz a promis rezolvare. Ori exact în cazul Colterm, nu doar că primarul nu vine cu vreun rezultat notabil ci alege să pună la conducere un om cu probleme penale. Să nu uităm că Dominic Fritz face parte din USR, partidul care a defilat ani de zile cu sloganul ”Fără penali în funcții publice”. Ori tu, ca reprezentant al acestui partid, ai tupeul să numești un penal într-o funcție publică? Tu, neamțul școlit, corect, vertical, primarul orașului Timișoara? Este o aroganță incredibilă. Dominic Fritz ne-a demonstrat cu vârf și îndesat ce poate, ce știe și ce urmărește. Directorul general al Colterm, promovat de primarul Fritz, este un condamnat penal care a ”intrat” în banii firmei unde era administrator. E sfidător!”, a mai scris Simonis.

El cere demiterea de urgență a persoanei în cauză.

”Imperativ îi cer să îl demită pe noul director de la Colterm și să găsească o soluție decentă pentru societate, așa cum a promis în campania electorală. Îl avertizez pe Dominic Fritz că aroganța și sfidarea nu mai pot fi acceptate de timișoreni”, își încheie liderul PSD Timiș postarea.

Comentarii

comentarii