Acasă Actualitate Alfred Simonis, despre cazul tinerilor morți la Timișoara: ”Declaraţii precum cele ale...

Alfred Simonis, despre cazul tinerilor morți la Timișoara: ”Declaraţii precum cele ale primarului Dominic Fritz legate de Absurdistan trebuie să înceteze”

DISTRIBUIȚI

Deputatul PSD de Timiş Alfred Simonis atrage atenţia că tragedii precum cea care a avut loc în urmă cu două zile la Timişoara, când doi tineri de 19 ani au murit într-un accident rutier în Pasajul Michelangelo, nu trebuie speculate politic şi i-a transmis primarului Dominic Fritz să înceteze cu declaraţiile ”legate de Absurdistan”.

Alfred Simonis a precizat, vineri, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, că este nevoie de discuţii aplicate despre modificarea legii astfel încât radarele fixe să poată fi folosite.

”Doi tineri de doar 19 ani şi-au pierdut viaţa acum două zile la Timişoara în urma unui tragic accident rutier care a avut loc în pasajul Michelangelo. O astfel de ştire nu are cum să nu te cutremure şi nu pot accepta ca un asemenea eveniment să fie speculat politic. E târziu, pentru că două vieţi s-au pierdut deja, dar trebuie să discutăm serios şi aplicat despre modificarea legii pentru ca încălcările regulilor de circulaţie surprinse de radarele fixe să fie sancţionate în scopul prevenirii unor noi accidente tragice. E necesar să ne consultăm cu toţi factorii de decizie şi să găsim cea mai bună soluţie pentru a nu ne mai confrunta cu situaţii de acest gen”, a scris Alfred Simonis.

Social-democratul i-a transmis un mesaj şi primarului Dominic Fritz.  

”Până atunci, declaraţii precum cele ale primarului Dominic Fritz legate de Absurdistan trebuie să înceteze pentru că în astfel de momente suntem obligaţi să fim responsabili”, a susţinut Simonis.

Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, a atras atenţia asupra numărului mare de depăşiri ale limitei de viteză în Pasajul Michelangelo din Timişoara, unde în noaptea de miercuri spre joi a avut loc un grav accident rutier în care şi-au pierdut viaţa doi tineri, o fată şi un băiat, de 19 ani.

”Refuz să mai tac şi să devin astfel complicele unui stat care ucide prin indolenţă. Ieri doi tineri de 19 ani au murit într-un accident terifiant la Pasajul Michelangelo. Probabil şoferul a ştiut că, indiferent de viteza cu care merge, nu va fi amendat”, a scris Fritz, într-o postare pe Facebook.

În noaptea de miercuri spre joi a avut loc un grav accident rutier în Pasajul Michelangelo din Timişoara. Doi tineri, o fată şi un băiat, de 19 ani au murit, iar şoferul, un tânăr de 18 ani care îşi luase permisul auto de mai puţin de trei luni, precum şi pasagerul din dreapta au fost răniţi.

Comentarii

comentarii