Acasă Actualitate Alfred Simonis după închiderea Berăriei 700: ”Tot mai mulți oameni de...

Alfred Simonis după închiderea Berăriei 700: ”Tot mai mulți oameni de afaceri din oraş se întreabă dacă şi când le va veni şi lor rândul”

335
DISTRIBUIȚI

Primarul Dominic Fritz a dat dovadă de ranchiună și răzbunare în cazul închiderii Berăriei 700, deținută de omul de afaceri Dan Dinu, spune șeful PSD Timiș, Alfred Simonis. Totodată, subliniază că și alți oameni de afaceri din oraș sunt speriați că vor avea aceiași soartă pentru business-urile lor.

”Dominic Fritz, caz de manual: unde nu este minte, este ranchiună şi răzbunare!

Martie 2021. Consiliera locală USR Ana Munteanu descinde ilegal împreună cu jandarmii la un restaurant din Timișoara, deținut de omul de afaceri Dan Dinu. Izbucneşte un scandal național, iar mai mulți lideri locali ai USR se aleg cu plângeri penale şi cu procese. Octombrie 2021. Primarul USR Dominic Fritz semnează ordinul de închidere a Berăriei 700, aparținând aceluiaşi om de afaceri, după ce Poliția Locală a efectuat controale repetate şi a aplicat amenzi, contestate toate în instanță. Dan Dinu afirmă public că Dominic Fritz i-ar fi solicitat o sponsorizare în campania electorală, el refuzat şi că totul miroase a răzbunare personală. Localul plătește lunar Primăriei o chirie de 10 000 de euro”, spune Simonis.

Conform liderului social democrat, frica de a se alege cu restaurantul sau cafeneaua închise este împărtășit de mai mulți oameni de afaceri locali din Timișoara.

”Tot mai mulți oameni de afaceri din oraş se întreabă dacă şi când le va veni şi lor rândul să fie vizitați şi amendați de Poliția Locală pentru că nu au cotizat în campania USR şi a lui Dominic Fritz! (…) Oamenii de afaceri din Timisoara, care şi aşa traversează o perioadă economică foarte grea, nu au un partener, ci un adversar în primarul oraşului: plătesc cele mai mari taxe şi impozite locale; obțin foarte greu documentațiile legale în primărie; sunt amendați, iar afacerile lor sunt închise dacă îndrăznesc să critice administrația neo-marxistă, spune Simonis.

 

Comentarii

comentarii