Acasă Politica Alfred Simonis în prezența liderilor naționali PSD: ”aici politica se face diferit,...

Alfred Simonis în prezența liderilor naționali PSD: ”aici politica se face diferit, voturile se câștigă greu și se pierd ușor”.

937
DISTRIBUIȚI

Alfred Simonis, liderul deputaților PSD din Parlament, a fost lăudat la scenă deschisă de liderii partidului, prezenți la Timișoara. Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu și Vasile Dâncu l-au felicitat pentru modul în care gestionează grupul PSD din Camera Deputaților dar, în special, pentru cum a reușit să cuprindă în listele de candidați oameni foarte buni, pentru alegerile locale, pe listele CJT și CLT, pentru promovarea acestora pe criterii profesionale, de moralitate și de echitate.

Președintele PSD Timiș le-a întors politicos laudele, care au făcut referire la modul în care reconstruiesc acest partid în urma Congresului Național, însă a avut și o notă suplimentară: le-a atras astăzi atenția celor trei asupra principiilor care guvernează electoral Banatul și Ardealul: ”voturile se câștigă greu și se pierd ușor” a spus Simonis

În ciuda laudelor primite, președintele PSD Timiș a dorit să le amintească liderilor naționali că politica în această parte de țară se face diferit, pentru că electoratul este altfel: inteligent, educat, emancipat, exigent. Alfred Simonis a fost tranșant și a spus că e nevoie de o abordare bazată pe principii și idei și că e necesară schimbarea mentalității de la centru.

Comentarii

comentarii