Acasă Politica Alianţa PNL-PDL îşi arată latura creştină

Alianţa PNL-PDL îşi arată latura creştină

882
DISTRIBUIȚI

inundatii

PNL şi PDL şi-au dat mâna şi au format, deocamdată, Alianţa Creştin-Liberală. Ulterior, liderii celor două partide au încercat să explice de ce a fost aleasă această denumire, ce legătură există între creştinism şi liberalism, dincolo de faptul că decizia are la bază nişte studii sociologice.

Spre exemplu, Nicolae Robu declara că noua alianţă va încerca să le poarte de grijă celor defavorizaţi. Tocmai un astfel de gest creştinesc încearcă să facă primarii ACL, în această perioadă în care o zonă din Timiş a fost lovită de inundaţii.

Am contactat primarii Alianţei Creştin-Liberale şi, sub directa îndrumare a domnului prim-vicepreşedinte al PDL Timiş, domnul Nastor, primarul de la Gottlob, am hotărât să ajutăm zona cu inundaţiile. Am stat de vorbă de mai multe ori cu domnul primar de la Gătaia şi, prin primarii ACL, vom dona către zona respectivă apă minerală, alimente, pâine, tot ceea ce este nevoie. Domnul Cozarov, primarul din Gătaia, ne-a făcut o listă de lucruri de care ar avea nevoie. Este o dorinţă a primarilor noştri de a-şi ajuta colegii şi oamenii din zonă în aceste momente mai dificile”, a anunţat Constantin Ostaficiuc, preşedintele PDL Timiş.

Comentarii

comentarii