Acasă Politica Alianța USR PLUS a lansat „Fabrica 2020”, sediul campaniei pentru Primăria Timișoara...

Alianța USR PLUS a lansat „Fabrica 2020”, sediul campaniei pentru Primăria Timișoara și Consiliul Județean Timiș

1115
DISTRIBUIȚI

În data de 22 februarie, începând cu ora 16.30, alianța USR-PLUS și-a lansat noul sediu pentru campania de la alegerile locale de anul acesta. Cum este situat pe bulevardul Revoluției, nr. 18A, în apropiere de Parcul Copiilor, Dominic Fritz remarcă faptul că, întâmplător, chiar în campanie promovează „o revoluție în administrația locală” și „construcția unei țări care respectă copiii și viitorul”.

Candidatul alianței pentru Primărie a spus: „Am intitulat acest sediu de campanie «Fabrica 2020» pentru că pentru noi este foarte clar că încă nu am câștigat. Nouă ne este foarte clar că este o luptă foarte grea. Ca într-o fabrică, noi știm că trebuie să muncim foarte mult, dar în primul și în primul rând, noi trebuie să muncim în echipe și ca o echipă. Într-o fabrică nu lucrează doar un singur muncitor. Eu nu o să pot câștiga fără o echipă puternică în spate, fără colegii de la PLUS, fără colegii de la USR, fără o echipă puternică de campanie, dar, mai ales, nu o să pot câștiga, fără o comunitate puternică care ne susține”.

„Aveam nevoie de acest sediu pentru că. în clipa de față, suntem peste 3.500 de membri ai alianței USR-PLUS în Timiș. Mai mult decât atât, avem nevoie de acest sediu pentru sunt cetățeni care doresc să vină lângă noi, să ne ajute, dar care nu vor să se implice politic. Aveam nevoie să venim aici pentru a lucra împreună. Timișoara și Timișul au nevoie de un aer proaspăt!”, a spus și Cristian Moș, candidatul alianței la președinția Consiliului Județean Timiș.

Ceilalți reprezentanți ai Alianței, senatorul Nicu Fălcoi, deputatul Cătălin Drulă, europarlamentarul Vlad Botoș și, respectiv, candidele CJT Bianca Luca și Viviana Țecu, au spus despre noul sediu că este „unul mai spațios, unde să-i poată primi pe toți prietenii”, „centrul de control pentru ce se va întâmpla anul acesta, victorii pe toate planurile: la Primărie, la CJT și la parlamentare”, locul de unde „PSD și PNL pot fi învinși și locul de unde „vor porni proiectele atât pe orizontală, cât și pe verticală”.

Noul sediu, de aproximativ 300 de metri pătrați, va găzdui și birourile parlamentarilor români și europeni din cadrul alianței mai sus amintiți. Acesta este pe două niveluri și mai are o sală de conferințe, și un birou „de comandă”.În ziua deschiderii, la evenimentul de tip „open house” au putut să vină toți cei interesați de a-i cunoaște pe toți cei propuși pentru funcțiile din administrația publică la viitoarele alegeri. Membrii USR-PLUS, promit, totuși, că nu vor ezita să-i primească pe timișoreni și pe viitor, pentru a afla doleanțele și nevoile acestora.

Comentarii

comentarii